Azt hittem, csak a szlovák rádiók tudnak jó TV spotokat csináltatni, de szerencsére a magyarok is: https://www.youtube.com/watch?v=tlEUtggMY98
admin írta:A Rádió 1 nem megy országos frekire, de ami a terveiket illeti, szép nagy networkről hallani, helyi frekiken. A Classt kitúrni azok után, hogy amerikai tulajdon lett, a 2009-esnél jóval nagyobb diplomáciai botrányt okozna.Mit ezeknek egy újabb diplomáciai botrány...volt már így is elég, azt a birkák még mindig bégetnek.
A kormányoldalnak viszont kell egy országos kerrádió. Ezt rakjátok össze, meg azt, amit pár oldallal korábban írtam, és összeáll a kép.
admin írta:A Rádió 1 nem megy országos frekire, de ami a terveiket illeti, szép nagy networkről hallani, helyi frekiken. A Classt kitúrni azok után, hogy amerikai tulajdon lett, a 2009-esnél jóval nagyobb diplomáciai botrányt okozna....így hát ezért történt most az a Petőfivel, ami...
A kormányoldalnak viszont kell egy országos kerrádió. Ezt rakjátok össze, meg azt, amit pár oldallal korábban írtam, és összeáll a kép.
noartist írta:Bár ez már OFF, de a Class FM nem a Sláger FM-esek, hanem a néhai Sláger Rádió tulajdonosának a kezébe került. (Emmis)ez egyelőre fikció, úgyhogy engedjük is el.
Az pedig simán lehetséges, hogy a Rádió 1 megkapja a Class FM hálózatát. (vagy valami hasonlót.. főleg, ha megkavarják az MR-t is, hiszen Kormányunk nagyon szereti azt a bizonyos dolgot kavargatni)