RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#155808  Szerző: noartist

admin írta:
Wolfman írta:
admin írta:Azt hittem, csak a szlovák rádiók tudnak jó TV spotokat csináltatni, de szerencsére a magyarok is: https://www.youtube.com/watch?v=tlEUtggMY98
<off>
Jól látom, hogy azon a YouTube-csatornán van (volt) egy Mónika show-s videó is? Ejnye. :troll:
Nagyon röhögök, lebuktam!
Ismerős volt a csatorna neve. :D
 #155805  Szerző: markfelt

Wolfman írta:
admin írta:Azt hittem, csak a szlovák rádiók tudnak jó TV spotokat csináltatni, de szerencsére a magyarok is: https://www.youtube.com/watch?v=tlEUtggMY98
<off>
Jól látom, hogy azon a YouTube-csatornán van (volt) egy Mónika show-s videó is? Ejnye. :troll:
Nagyon röhögök, lebuktam!
 #155802  Szerző: mlaszlo

kukac írta: pontosan azért, mert Vekonyz megél a mainstream brandjéből és egyáltalán nincs szüksége arra, hogy közpénzből eltartott rádióban futtassák. Érthető, nem? :)
Ha indítok egy vállalkozást vagy olyan szakmám van, ami nem él meg a piacon, mert kicsi rá az igény, akkor engem is felkarol az állam és támogatni fog?
A zenészt, aki éttermekben játszik hétvégente és lehet, hogy sokkal tehetségesebb, mint egy Belga, őt ki fogja felkarolni?

A közszolgálatnak definíció szerint valóban a kultúra teremtés, oktatás a feladata, de ettől ma már szerintem el kell vonatkoztatni. Ha mást nézünk a tömegközlekedés is egy közfeladat lenne, mégis az is piaci alapokon működik, ahol nincs elég utas, azt felszámolják.
 #155799  Szerző: djmarco

Amikor anno megújult a Petőfi rádió akkor apám csak annyit mondott "eldöntötte a petőfi hogy ezentúl csak sz@r zenét játszik" (ez volt a hozzászólásom szakmai része :D )

Azért valjuk be a hogy volt elég sok ideje volt ezeknek az alter zenekaroknak hogy bemutassák magukat, kitörjenek. Megkapták a lehetőséget, ha erre van tényleg kereslet akkor valamelyik rádió lecsap rá. Most kap 7 évet a elektronikus pop, és ha ez piacképes akkor legalább kitermeli a költségeit. Aztán meg majd kap 7 évet a hip hop és akkor a kultúrai szoksínűség nem sérül. (Egyem a kicsi szívét) A kérdésem annyi hogy mit ér egy olyan dal amit nem hallgatnak emberek.

Amúgy én azt tudnám elképzelni hogy Budapesten legyen mr2 petőfi féle alteres zene, vidékre viszont sokkal inkább tennék egy discos mulatós rádiót mert ott meg arra lenne talán nagyobb igény. Mindkettő ugyanannyira a kultúra része!
 #155796  Szerző: Wolfman

<off>

Egyébként:
Háromszáz-huszonötödik hozzászólásom.
(Bocsi, djlacee.)
</off>
 #155791  Szerző: kondalyuk

Ahogy hallom, két műsor megtartottak, az Akusztikot és az Elevent beleolvasztották a Dalra Magyarba...nekem így első hallásra elég tömény ez az 5 óra magyar zene, de gondolom majd ez is kiforrja magát idővel.
 #155764  Szerző: noartist

Ezek a szignálok annyira rosszak, hogy az ember gyomra kavarog tőlük.
 #155753  Szerző: szabogabor10

Úgy gondolom, elég szubjektív, hogy mi számít minőségi zenéknek. Erről nem kéne általános véleményt mondani egyik portálnak se. Mindenkinek más az ízlése.
De az tény, hogy a "nagyon zene" érában a rádió nagyon rétegzenét adott. Nagyon nem szeretem az alter vonalat, és ezzel nem vagyok egyedül.
DAB+-on viszont elférne egy ilyen közrádió. Én a Dankót is oda száműzném, és csinálnék egy frekicsomagot egy 2. országos kerrádiónak.
  • 1
  • 334
  • 335
  • 336
  • 337
  • 338
  • 625