RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#156407  Szerző: mlaszlo

djlacee írta:
kukac írta: Szerintem pedig tizenketto tucat. Semmi szukseg ra. Amire lett volna, azt megszuntettek.
Aztán mégis miért? Az ország jelentős részén ez az egyetlen, friss, aktuális zenéket játszó rádió
Igen, ez így van. Van egy-egy körzet, város, ahol van fiataloknak szóló rádiót, de az ország nagy részén nincs ilyen. Ráadásul ami pozitívum, hogy nincs fölösleges vállalásból adódó kényszerű szöveges műsor, nincs más rádiónak beszólás.
 #156406  Szerző: djlacee

kukac írta: Szerintem pedig tizenketto tucat. Semmi szukseg ra. Amire lett volna, azt megszuntettek.
Aztán mégis miért? Az ország jelentős részén ez az egyetlen, friss, aktuális zenéket játszó rádió
 #156404  Szerző: kukac

mlaszlo írta:
Rádióhallgató1 írta:Valaha lesz még hallgatható-jó rádió ebből?
Szerintem most teljesen hallgatható és jó rádió lett.
A hisztit én sem értem, év eleje óta haladtak a jelenlegi zenei kínálat felé és az utóbbi kb. két hónapban már beállt a mostani kínálat.
Nem volt baj a régi műsorvezetőkkel, de igazából egyiknek sem volt műsora amihez kötődni lehetett volna. Kivétel volt a Talpra magyar és a Top40. A többi idősávban cserélgették egymást.
Szerintem pedig tizenketto tucat. Semmi szukseg ra. Amire lett volna, azt megszuntettek.
 #156403  Szerző: mlaszlo

Rádióhallgató1 írta:Valaha lesz még hallgatható-jó rádió ebből?
Szerintem most teljesen hallgatható és jó rádió lett.
A hisztit én sem értem, év eleje óta haladtak a jelenlegi zenei kínálat felé és az utóbbi kb. két hónapban már beállt a mostani kínálat.
Nem volt baj a régi műsorvezetőkkel, de igazából egyiknek sem volt műsora amihez kötődni lehetett volna. Kivétel volt a Talpra magyar és a Top40. A többi idősávban cserélgették egymást.
 #156356  Szerző: kukac

admin írta:Nyilván sok pénzt utalnak.
Hulyulok.

--
...de azert igazan tolhatnal egy kis suskat nekem is.. :)
 #156354  Szerző: markfelt

kukac írta:
noartist írta:
admin írta:Most már lehúztak minden bőrt erről a témáról, máris elindulhat a Petőfi felfelé, egészen a piacvezető pozícióig. :)
Nem szoktalak megkérdőjelezni általában, de ez most... :S
Hagyd ra, ez van kiadva.
Nyilván sok pénzt utalnak.
 #156353  Szerző: kukac

noartist írta:
admin írta:Most már lehúztak minden bőrt erről a témáról, máris elindulhat a Petőfi felfelé, egészen a piacvezető pozícióig. :)
Nem szoktalak megkérdőjelezni általában, de ez most... :S
Hagyd ra, ez van kiadva.
 #156352  Szerző: kukac

admin írta:
kukac írta:
adjanak már neki egy másik nevet és senkinek egy szava se lenne... ebből az arculatból szerintem soha nem lesz piacvezető.
2007 után sem volt gond a név, most se lesz az.
Mar akkor is gond volt, most meg plane az. Nem lehet ugyanazon markanev alatt harom kulonbozo termeket eladni.
  • 1
  • 322
  • 323
  • 324
  • 325
  • 326
  • 626