RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#156403  Szerző: mlaszlo

Rádióhallgató1 írta:Valaha lesz még hallgatható-jó rádió ebből?
Szerintem most teljesen hallgatható és jó rádió lett.
A hisztit én sem értem, év eleje óta haladtak a jelenlegi zenei kínálat felé és az utóbbi kb. két hónapban már beállt a mostani kínálat.
Nem volt baj a régi műsorvezetőkkel, de igazából egyiknek sem volt műsora amihez kötődni lehetett volna. Kivétel volt a Talpra magyar és a Top40. A többi idősávban cserélgették egymást.
 #156356  Szerző: kukac

admin írta:Nyilván sok pénzt utalnak.
Hulyulok.

--
...de azert igazan tolhatnal egy kis suskat nekem is.. :)
 #156354  Szerző: markfelt

kukac írta:
noartist írta:
admin írta:Most már lehúztak minden bőrt erről a témáról, máris elindulhat a Petőfi felfelé, egészen a piacvezető pozícióig. :)
Nem szoktalak megkérdőjelezni általában, de ez most... :S
Hagyd ra, ez van kiadva.
Nyilván sok pénzt utalnak.
 #156353  Szerző: kukac

noartist írta:
admin írta:Most már lehúztak minden bőrt erről a témáról, máris elindulhat a Petőfi felfelé, egészen a piacvezető pozícióig. :)
Hagyd ra, ez van kiadva.
 #156352  Szerző: kukac

admin írta:
kukac írta:
adjanak már neki egy másik nevet és senkinek egy szava se lenne... ebből az arculatból szerintem soha nem lesz piacvezető.
2007 után sem volt gond a név, most se lesz az.
Mar akkor is gond volt, most meg plane az. Nem lehet ugyanazon markanev alatt harom kulonbozo termeket eladni.
 #156351  Szerző: noartist

#156349  Szerző: markfelt

kukac írta:
adjanak már neki egy másik nevet és senkinek egy szava se lenne... ebből az arculatból szerintem soha nem lesz piacvezető.
2007 után sem volt gond a név, most se lesz az.
 #156348  Szerző: kukac

• 1
  • 324
  • 325
  • 326
  • 327
  • 328
  • 627