RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#156782  Szerző: asr27

na, akkor mégiscsak itt köt ki?
 #156776  Szerző: janos01

A pár percel ezelottit Ákos beszélgetést "cookyval" valaki hallotta?
 #156774  Szerző: oldman

Ákos próbál showt csinálni egyedül is. Becsülendő. Tényleg kéne mellé valaki. Ahogy hallom, már akad reklám is, ráadásul olyan cég is van már náluk, aki eddig a Music-nál hirdetett. A zene is frissült valamennyire. Idejük van építkezni.
 #156733  Szerző: small

Wolfman írta:Hát már senki nem emlékszik, mi volt négy éve a Music FM indulásakor? Kizárt, hogy Cooky visszatérjen azok után.
Ezt írtam, más a tulajdonos így Cooky simán mehet vissza, főleg hogy Fly klassic R1-et akar. Nem is beszélve arról hogy a DS nagyon nincs a helyén, vélhetően ez csak átmeneti állapot.
 #156712  Szerző: Wolfman

Hát már senki nem emlékszik, mi volt négy éve a Music FM indulásakor? Kizárt, hogy Cooky visszatérjen azok után.
 #156708  Szerző: kukac

small írta:
admin írta:Szép nyilatkozatok, kíváncsi vagyok, ki mit mond majd, ha tényleg megszólal egyszercsak a Rádió 1-en Cooky.

http://www.life.hu/sztarok/20160629-coo ... eszul.html

Ismerve az előzményeket a rádió1-hez tart. Mivel már nem M.D és E.K a tulaj szép nyugiban ülhet át a biztos hajóba....
Varjuk ki a veget, de ha igy all a helyzet, akkor lehet akarmekkora csaszar, sok helyen takaritonak nem veszik fel ezek utan.
 #156707  Szerző: kukac

noartist írta:Létezik még az a fogalom, hogy korrektség?
Az autocorrect nem húzta alá, szóval nyelvtanilag még igen..
A szo amit keresel a "gerinc" :)
 #156697  Szerző: noartist

Létezik még az a fogalom, hogy korrektség?
Az autocorrect nem húzta alá, szóval nyelvtanilag még igen..
 #156695  Szerző: small

admin írta:Szép nyilatkozatok, kíváncsi vagyok, ki mit mond majd, ha tényleg megszólal egyszercsak a Rádió 1-en Cooky.

http://www.life.hu/sztarok/20160629-coo ... eszul.html

Ismerve az előzményeket a rádió1-hez tart. Mivel már nem M.D és E.K a tulaj szép nyugiban ülhet át a biztos hajóba....
  • 1
  • 932
  • 933
  • 934
  • 935
  • 936
  • 1044