RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#156806  Szerző: oldman

Gr3g0ry írta:
oldman írta:Ákos próbál showt csinálni egyedül is. Becsülendő. Tényleg kéne mellé valaki. Ahogy hallom, már akad reklám is, ráadásul olyan cég is van már náluk, aki eddig a Music-nál hirdetett. A zene is frissült valamennyire. Idejük van építkezni.
De még mindig 2-3 órás playlisttel szól?
Úgy 80-90 percet hallgattam, így nem ezt nem tudom. Annyira nem élveztem, hogy ennél tovább hallgassam.
 #156793  Szerző: Gr3g0ry

oldman írta:Ákos próbál showt csinálni egyedül is. Becsülendő. Tényleg kéne mellé valaki. Ahogy hallom, már akad reklám is, ráadásul olyan cég is van már náluk, aki eddig a Music-nál hirdetett. A zene is frissült valamennyire. Idejük van építkezni.
De még mindig 2-3 órás playlisttel szól?
 #156792  Szerző: oldman

Csak egy gag volt.
 #156790  Szerző: adam1400

nem vette fel valaki? sajnos nem hallottam
 #156783  Szerző: LuciFerko

janos01 írta:A pár percel ezelottit Ákos beszélgetést "cookyval" valaki hallotta?
Mi volt benne?
 #156782  Szerző: asr27

na, akkor mégiscsak itt köt ki?
 #156776  Szerző: janos01

A pár percel ezelottit Ákos beszélgetést "cookyval" valaki hallotta?
 #156774  Szerző: oldman

Ákos próbál showt csinálni egyedül is. Becsülendő. Tényleg kéne mellé valaki. Ahogy hallom, már akad reklám is, ráadásul olyan cég is van már náluk, aki eddig a Music-nál hirdetett. A zene is frissült valamennyire. Idejük van építkezni.
 #156733  Szerző: small

Wolfman írta:Hát már senki nem emlékszik, mi volt négy éve a Music FM indulásakor? Kizárt, hogy Cooky visszatérjen azok után.
Ezt írtam, más a tulajdonos így Cooky simán mehet vissza, főleg hogy Fly klassic R1-et akar. Nem is beszélve arról hogy a DS nagyon nincs a helyén, vélhetően ez csak átmeneti állapot.
 #156712  Szerző: Wolfman

Hát már senki nem emlékszik, mi volt négy éve a Music FM indulásakor? Kizárt, hogy Cooky visszatérjen azok után.
  • 1
  • 924
  • 925
  • 926
  • 927
  • 928
  • 1036