RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#157232  Szerző: adam1400

IstvánB írta:Anikós kívánságműsor fricskapromó újfent szánalmasnak hat számomra.
na már vártam hogy valaki felhozza csak én nem akartam. most szerintem is messzire mentek ezzel. aniko meg topslágerek xd de egyébként a nőt aki beszél őt is így hívják
 #157231  Szerző: asr27

Pasa írta:
asr27 írta:Az agybaj pasánál.
Nálad ez elképzelhetetlen, maximum egy szívbaj. Viszont azzal mindenki jól járna. :x
Arra válaszoljál, te idióta, amit kérdeztek tőled! Ja persze, arra nem tudsz, mert semmi valós alapja nincs a hozzászólásodnak, csak a sz@rt lököd ki magadból minden egyes hazug hozzászólásodnál!
Mivel te nem tudtál a kérdésre válaszolni, így kénytelen voltam leírni helyetted a valóságot!
 #157230  Szerző: IstvánB

Anikós kívánságműsor fricskapromó újfent szánalmasnak hat számomra.
 #157217  Szerző: Glenn

asr27 írta:Az agybaj pasánál.
Nálad ez elképzelhetetlen, maximum egy szívbaj. Viszont azzal mindenki jól járna. :x
 #157199  Szerző: dkemeny77

Gyurii írta:Nem hallgattam 5 percnél tovább a 96,4-es R1-et, mert nekem van szerencsém évek óta ugyanazt a 10 éves szignálparkot, zenéket hallgatni Békésben, viszont látom 1,5 hónap után akinek van egy kis igénye, és nem 64MB RAM van az agya helyén, belátja hogy ez tényleg egy 0!

Bezzeg az All in Party nem kap normális frekit, vagy egy hasonló jól felépített adó...
Ma is berakták LMFAO - Sexy and I know it c. számát anno utáltam, mint a sz@rt, viszont most olyan rotáció volt, amiben szinte felpezsdült a vérem, ja és nem is hallottam mostanság! :yeah:

Szerintem ez mind szubjektív. Kinek ez, kinek az. Nyilván az éterbe sugárzott ''dolog'' alapján lehet róla mondani bármit, főleg kritikát. De biztos vagyok benne, hogy ez azért sokaknak hallgatható.
 #157186  Szerző: asr27

Sakál írta:
Pasa írta:Végre valami beindult, jó lesz ez. Illetve már jó is. :yes:
Mi indult be?
Az agybaj pasánál.
 #157182  Szerző: Gyurii

Nem hallgattam 5 percnél tovább a 96,4-es R1-et, mert nekem van szerencsém évek óta ugyanazt a 10 éves szignálparkot, zenéket hallgatni Békésben, viszont látom 1,5 hónap után akinek van egy kis igénye, és nem 64MB RAM van az agya helyén, belátja hogy ez tényleg egy 0!

Bezzeg az All in Party nem kap normális frekit, vagy egy hasonló jól felépített adó...
Ma is berakták LMFAO - Sexy and I know it c. számát anno utáltam, mint a sz@rt, viszont most olyan rotáció volt, amiben szinte felpezsdült a vérem, ja és nem is hallottam mostanság! :yeah:
 #157159  Szerző: adam1400

Egy régi ismerős tűnt fel a híreknél,gondolom Árpi szabin van mert a slágeren sincs.

Szendőfi Bori mondja a híreket,ő is MTI-s? Ő már korábban volt ezen az adón és a Roxyn is.
 #157134  Szerző: adam1400

Na most sokan örülhetnek azt vettem észre hogy kikerült a rotációból a This is what you... szám. :D érdekes mindig Rihannát veszik ki,szinte indulás után már kikerült a Work is most meg ez.Úgy látszik az "újak" mindig a másikok helyett és nem mellett jönnek.
 #157127  Szerző: zoLee

Az eddig is ment, az indulás óta a playlist része, nem új keletű dolog, nem kell belelátni semmit. Viszont nagyon kakukktojás jellegű a lassú pop dalok közé betolni egy hands up (eurodance) stílusú dalt. Bár a Music FM is képes ilyen furcsaságokra, egy Axwell és egy Crazibiza szám közé beraknak egy Bob Marley - Could you be loved-ot (eredeti verzió) ^^ Szerintem a Rádió 1 megmarad ilyen "van, de minek" rádiónak, nehezen fér be az uralkodó 3-as (Class, Music, Sláger) közé. Semmi alternatívát nem nyújt a nagyokkal szemben. Még csak másfél hónapja indult, de már olyan megfáradt az egész.
  • 1
  • 918
  • 919
  • 920
  • 921
  • 922
  • 1036