RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#157441  Szerző: robert11

Na épp én is ezzel a nyertessel kapcsolatban akartam írni valószínüleg hogy a music fmet hallgatta eddig azért mondta hogy összehoz minket de még a frekiszámot se tudta normálisan :) tegnapitémámat illetően meg persze rájöttem mivel VAjna a vezető Vajnáé a rádió így persze hogy nemlesz bünti.
 #157422  Szerző: noartist

Nem fogják megbüntetni őket. Olyan hátszelük van, amilyen nekem sosem lesz bringán (sem).
 #157419  Szerző: robert11

Nekem tetszik jól megcsinálták csak attól félek hogy nehogy emiatt megbüntessék őket pont most hogy visszatértek mert annó majdnem büntivolt mikor a Danubiuszt cikiztik dumabiuszként :D meg fuxi Roxi de a Dumabiuszos volt a legjobb 2004 nyarán Piros vagyok a dumabiuszból tök vicces volt csak utána még emlékszem elnézést is kértek hogy ők csak megakartak valamit mutatni nemakartak igazából senki t megbántani még Bogi mondta be .
Na épp ezért nemlenne jó ha most is ráfáznának.
 #157372  Szerző: asr27

Én most voltam először, pedig már közel vagyok a 30-hoz. Szerintem ne vegyük egy kalap alá az összes látogatót, vannak ott értelmes emberek is. :)
Viszont, hogy a témához illő dologról is szó legyen, a Radio 1 Stage kiesett az általam látogatott helyszínek közül, pedig ott volt nem messze a bejárathoz. :D
 #157367  Szerző: mihalylovics

admin írta:Jó, hát a Boglári Szüreten a Padödő lép fel még mindig, meg a Kozmix, bűn összehasonlítani is. :D
Én voltam a Soundon pár éve, elvoltam, tetszett, bár alapvetően nem vagyok oda a fesztiválokért.
Állítólag néhány évvel ezelőtt némileg jobb volt a közönség, sajnos ez is a rossz irányba fordult, bár csak hallomásból tudom, soha nem voltam ott (más fesztiválon se nagyon). A videó egyébként tényleg tökéletes, ismerek 1-2 odajáró alakot, pont ugyanilyen tapló mind. :vomit:
 #157366  Szerző: markfelt

Jó, hát a Boglári Szüreten a Padödő lép fel még mindig, meg a Kozmix, bűn összehasonlítani is. :D
Én voltam a Soundon pár éve, elvoltam, tetszett, bár alapvetően nem vagyok oda a fesztiválokért.
 #157327  Szerző: asr27

admin írta:Pusztulok ezen a videón! Remekül bemutatja a Balaton Sound közönségét.
Ez jellemzi a mai fiatalok többségét.
Ettől függetlenül baromi jó volt Sound, voltam egy napot(délután+éjszaka), eszméletlenül brutális buli volt. Persze, aki nem volt ott és még soha nem volt a fesztiválon, az nem érezheti ezt át, mert a felvételek abszolút nem adják vissza azt, ami ott van.
A többi balatonparti nagyszabású rendezvény, például a balatonboglári szüreti fesztivál, meg sem közelíti a Sound színvonalát.
 #157322  Szerző: markfelt

Pusztulok ezen a videón! Remekül bemutatja a Balaton Sound közönségét.
  • 1
  • 922
  • 923
  • 924
  • 925
  • 926
  • 1044