RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#157460  Szerző: janos01

small írta:Moderált hozzászólás
Robit békén lehet hagyni. Egy fontos dolgot nem tudsz róla, ami miatt így ír. Nem kéne ilyen gyorsan ítélkezned!
 #157459  Szerző: small

Moderálva
 #157456  Szerző: janos01

És megérkezett a kormány rekláma is. :D
 #157449  Szerző: noartist

robert11 írta:vajon mért azt a szignált használják a rádió1 újdonságainál is mint amikor a music fmen mutatnak be egy zenét? Ez már eléggé koppintás kicsit. bár lehetnek hasonló szignálok mert a romániai profmen nemtudom ki ismeri ott pl meg a az órakezdő szignál olyan mint a musicfm órakezdőé vagy amikor leadnak egy számot és utána jön az ajellegzetes szignál na ez ott is hallható ez a töttöröttö csak ott aztmondják hogy pro fm.
Valószínűleg az egész park zenei alapját a ReelWorld gyártotta. Valamelyik amerikai rádió (Kiss FM, talán) is szinte ugyanezeket használja/használta.
 #157446  Szerző: robert11

vajon mért azt a szignált használják a rádió1 újdonságainál is mint amikor a music fmen mutatnak be egy zenét? Ez már eléggé koppintás kicsit. bár lehetnek hasonló szignálok mert a romániai profmen nemtudom ki ismeri ott pl meg a az órakezdő szignál olyan mint a musicfm órakezdőé vagy amikor leadnak egy számot és utána jön az ajellegzetes szignál na ez ott is hallható ez a töttöröttö csak ott aztmondják hogy pro fm.
 #157441  Szerző: robert11

Na épp én is ezzel a nyertessel kapcsolatban akartam írni valószínüleg hogy a music fmet hallgatta eddig azért mondta hogy összehoz minket de még a frekiszámot se tudta normálisan :) tegnapitémámat illetően meg persze rájöttem mivel VAjna a vezető Vajnáé a rádió így persze hogy nemlesz bünti.
 #157422  Szerző: noartist

Nem fogják megbüntetni őket. Olyan hátszelük van, amilyen nekem sosem lesz bringán (sem).
 #157419  Szerző: robert11

Nekem tetszik jól megcsinálták csak attól félek hogy nehogy emiatt megbüntessék őket pont most hogy visszatértek mert annó majdnem büntivolt mikor a Danubiuszt cikiztik dumabiuszként :D meg fuxi Roxi de a Dumabiuszos volt a legjobb 2004 nyarán Piros vagyok a dumabiuszból tök vicces volt csak utána még emlékszem elnézést is kértek hogy ők csak megakartak valamit mutatni nemakartak igazából senki t megbántani még Bogi mondta be .
Na épp ezért nemlenne jó ha most is ráfáznának.
  • 1
  • 914
  • 915
  • 916
  • 917
  • 918
  • 1036