robert11 írta:Anikó vagyok küldöm a topslágereketAz a roxy volt a copy- és a kriptarádióval együtt.Klasztalant is cikizhetnék már kicsit úgy mint annó a danubiuszt dumabiusznak
emlékeztek azt meséltem mikor emiatt majdnem büntit kaptak 2004 nyarán.
robert11 írta:Anikó vagyok küldöm a topslágereketAz a roxy volt a copy- és a kriptarádióval együtt.Klasztalant is cikizhetnék már kicsit úgy mint annó a danubiuszt dumabiusznak
robert11 írta:Anikó vagyok küldöm a topslágereketIgen. Fantasztikus lenne.Klasztalant is cikizhetnék már kicsit úgy mint annó a danubiuszt dumabiusznak
small írta:Másik topicban már megválaszoltuk, miért nem lesz ebből semmi.tomee írta:admin írta:"Balázs úgy gondolom, jó ideig most nem lesz országos frekin. Majd a 89.5-re átnyergel, gondolom.Balázsékért beáldoznák Bochkorékat? (Szerintem igen)
simán lehet hogy Lajos kukázza a musicot, és megy helyette a Class. üzletileg logikus lépés lenne...
tomee írta:admin írta:"Balázs úgy gondolom, jó ideig most nem lesz országos frekin. Majd a 89.5-re átnyergel, gondolom.Balázsékért beáldoznák Bochkorékat? (Szerintem igen)