Ezekkel a beépített betelefonálóikkal csak ingyen reklámot csinálnak a Music FM-nek! Hajrá, így tovább! Amúgy se rúg labdába a R1.
Csak a 89.5 Music FM!!!
nemethi1980 írta:A szlogent nyilván nem eltéveszti, hanem ez a fikázási stratégia része a beépített betelefonálóval. Ezzel persze sok naív hallgatót lehet megtéveszteni. Újabb aljas húzás vagy inkább nem profi kifejezést használok. Mivel jobb műsorvezetőt nem találnak, a szignálok ezerévesek, a discoshit kiégett, ki kellett valamit találni. Végülis nem rossz, ez is egyfajta verseny.Amiben súlyosan alulmaradtak. A másik fél pedig -lévén használja az eszét-, nem reagált erre.
robert11 írta:Magyarázza el nekem légyszí valaki, mit értünk az alatt hogy rotációban mennek a zenék? Sokszor emlegetik itt a fórumon, de nem értem a lényegét mit kell az alatt érteni.Pl. ugyanaz az 50 szám megy folyamatosan, körbe-körbe.
dkemeny77 írta:Szerintem élesen árulkodnak a színvonalról, az elmúlt pár napban posztolt faszságok.+1
A fejemet fogom.
small írta:robert11 írta:Na akkor hajrá! telcsizzetek be ha majd lesz játék vagy valami úgy mint az aki azt mondta szlogenként hogy 89 5 musicfm összehoz minket. az direkt volt emlékszem egy nő is majdnem aztmondta egyszer de ő azért mert nemtudta a rádió1 szlogent.moderálva
robert11 írta:Na akkor hajrá! telcsizzetek be ha majd lesz játék vagy valami úgy mint az aki azt mondta szlogenként hogy 89 5 musicfm összehoz minket. az direkt volt emlékszem egy nő is majdnem aztmondta egyszer de ő azért mert nemtudta a rádió1 szlogent.