LuciFerko írta:Nekem eddig kifejezetten tetszik az M5, propagandát még nem láttam rajta. Azaz leszámítva az első napon Kerényi és Fekete szereplését.Pedig van rajta, 1 perc hírek, ahogy az M4-en is.
LuciFerko írta:Nekem eddig kifejezetten tetszik az M5, propagandát még nem láttam rajta. Azaz leszámítva az első napon Kerényi és Fekete szereplését.Pedig van rajta, 1 perc hírek, ahogy az M4-en is.
LuciFerko írta:Az se bánnom ha spectrum vagy a Viasat History műsoraiból(is) válogatnának,vagy ott a David Attenborough dokumentumsorozatok ami anno mentek.Gr3g0ry írta:Tegnap volt egy érdekes természetfilm este, de gondolom majd alakul ez.LuciFerko írta:Nekem eddig kifejezetten tetszik az M5, propagandát még nem láttam rajta. Azaz leszámítva az első napon Kerényi és Fekete szereplését.Én a dokumentumfilmeket hiányolom rajta(főleg a általános, középsulis anyagokhoz szánt témakörök szerint).
Gr3g0ry írta:Tegnap volt egy érdekes természetfilm este, de gondolom majd alakul ez.LuciFerko írta:Nekem eddig kifejezetten tetszik az M5, propagandát még nem láttam rajta. Azaz leszámítva az első napon Kerényi és Fekete szereplését.Én a dokumentumfilmeket hiányolom rajta(főleg a általános, középsulis anyagokhoz szánt témakörök szerint).
LuciFerko írta:Nekem eddig kifejezetten tetszik az M5, propagandát még nem láttam rajta. Azaz leszámítva az első napon Kerényi és Fekete szereplését.Én a dokumentumfilmeket hiányolom rajta(főleg a általános, középsulis anyagokhoz szánt témakörök szerint).
Roger írta:M5: "Magyarországon az M5 előtt még soha nem volt kulturális csatorna" ...hmm...a Duna akkor mi a tököm volt? vagy rosszul emlékszem?Nagyon egyetértek a nem éppen a "magaskultura" stílusában megfogalmazott észrevételeddel. Igen a Duna eredetileg valóban kult. csatorna volt, még akkor is, ha az ideológiai töltése egy bizonyos irányba mutatott.
BroCreSt írta:M5EPG-n már van
Jót, s jól!
Honlap már van, TV-műsor nem nagyon, viszont dicséretes, hogy kb. 20 új műsor indul.