RADIOSITE Fórum

• MTVA (M1, M2, M3.hu, M4 Sport, M5, Duna, Duna World)

#159517  Szerző: Gr3g0ry

LuciFerko írta:Nekem eddig kifejezetten tetszik az M5, propagandát még nem láttam rajta. Azaz leszámítva az első napon Kerényi és Fekete szereplését.
Én a dokumentumfilmeket hiányolom rajta(főleg a általános, középsulis anyagokhoz szánt témakörök szerint).
 #159262  Szerző: djlacee

Elindult
 #159243  Szerző: mikrofonos

Roger írta:M5: "Magyarországon az M5 előtt még soha nem volt kulturális csatorna" ...hmm...a Duna akkor mi a tököm volt? vagy rosszul emlékszem?
Nagyon egyetértek a nem éppen a "magaskultura" stílusában megfogalmazott észrevételeddel. Igen a Duna eredetileg valóban kult. csatorna volt, még akkor is, ha az ideológiai töltése egy bizonyos irányba mutatott.
Én egyébként lezajlott mtva-s változások között az M5 elindítását a legpozitívabbak között kell hogy említsem. Az ugyanis a tapasztalatom, hogy Spectrum meg a NatGeo és társai rengeteget ismételnek és színvonaluk is vitatható.
Külföldön élőként azt is pozitívumnak veszem, hogy az adás nézhető a mediaklik-en, a neten. Remélem kódolni ezt nem fogják.
 #159238  Szerző: Roger

M5: "Magyarországon az M5 előtt még soha nem volt kulturális csatorna" ...hmm...a Duna akkor mi a tököm volt? vagy rosszul emlékszem?
 #159200  Szerző: LuciFerko

Amúgy remélem lesznek ilyen távoktatási műsorok rajta. Talán 20 éve a Dunán olasz nyelvórák voltak, egy idős, nyugodt stílusú tanár vezette. 10 évesen pár dolgot meg is tanultam akkor olaszul. :D
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 235