mlaszlo írta:Nem csak a paralimpia alatt volt?LuciFerko írta:Nekem eddig kifejezetten tetszik az M5, propagandát még nem láttam rajta. Azaz leszámítva az első napon Kerényi és Fekete szereplését.Pedig van rajta, 1 perc hírek, ahogy az M4-en is.
mlaszlo írta:Milyen jó, hogy vannak ezek az egyperces hírek, legalább át lehet rakni a többi MTVA-csatornára is.LuciFerko írta:Nekem eddig kifejezetten tetszik az M5, propagandát még nem láttam rajta. Azaz leszámítva az első napon Kerényi és Fekete szereplését.Pedig van rajta, 1 perc hírek, ahogy az M4-en is.
LuciFerko írta:Nekem eddig kifejezetten tetszik az M5, propagandát még nem láttam rajta. Azaz leszámítva az első napon Kerényi és Fekete szereplését.Pedig van rajta, 1 perc hírek, ahogy az M4-en is.
LuciFerko írta:Az se bánnom ha spectrum vagy a Viasat History műsoraiból(is) válogatnának,vagy ott a David Attenborough dokumentumsorozatok ami anno mentek.Gr3g0ry írta:Tegnap volt egy érdekes természetfilm este, de gondolom majd alakul ez.LuciFerko írta:Nekem eddig kifejezetten tetszik az M5, propagandát még nem láttam rajta. Azaz leszámítva az első napon Kerényi és Fekete szereplését.Én a dokumentumfilmeket hiányolom rajta(főleg a általános, középsulis anyagokhoz szánt témakörök szerint).
Gr3g0ry írta:Tegnap volt egy érdekes természetfilm este, de gondolom majd alakul ez.LuciFerko írta:Nekem eddig kifejezetten tetszik az M5, propagandát még nem láttam rajta. Azaz leszámítva az első napon Kerényi és Fekete szereplését.Én a dokumentumfilmeket hiányolom rajta(főleg a általános, középsulis anyagokhoz szánt témakörök szerint).