RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#161151  Szerző: djlacee

Dawe1797 írta:Willcox - Shady Baby, az "ellenség" DJ-jének zenéje a Rádió 1-en! :D
De ez komolyan meglepetést kell, hogy okozzon? Ő egy magyar aktuális dance zene szerzője, miért lenne rádióhoz kötve, hogy hol játsszák? Ezt nem értem a Music FM-ben sem, hogy miért "csak a saját házuk tájáról" játsszák a magyar dalokat, ennek rádiótól függetlenül kéne működnie, ha valami aktuális sláger, akkor az menjen minden rádióban, ami az "igazi mai topslágerekre" esküdött fel.
 #161149  Szerző: Dawe1797

Willcox - Shady Baby, az "ellenség" DJ-jének zenéje a Rádió 1-en! :D
 #161091  Szerző: LuciFerko

Ajj. sokszor géppel levelezel, elég nagy baj.
 #161086  Szerző: noartist

Én már számtalanszor akartam bejelentést tenni náluk (megszűnt rádiók, rossz minőségű streamek, stb), de rendre feladtam, mert valami agyrém. Az ő érdekük is lenne, hogy naprakész legyen az adatbázis, dehát...
 #161080  Szerző: markfelt

Wolfman írta:
admin írta:
Wolfman írta: Én úgy tudtam, eddig is fent volt. De köszi. :D
Csakis a békéscsabai meg a pécsi...
Tegnapelőtt TuneIn-en, ahol korábban a békéscsabai szólt Rádió 1 Budapest név alatt, már a budapesti szólt. Az te lettél volna?
Kb. 2 hete kezdtem el levelezni velük, kicsit olyan, mintha a TuneIn ügyfélszolgálatán annyi agya lenne az embereknek, mint egy retardált fókának.
 #161078  Szerző: Wolfman

admin írta:
Wolfman írta:
admin írta:Már hallgatható a TuneInen is, köszönjük szépen meg nekem. :D
Én úgy tudtam, eddig is fent volt. De köszi. :D
Tegnapelőtt TuneIn-en, ahol korábban a békéscsabai szólt Rádió 1 Budapest név alatt, már a budapesti szólt. Az te lettél volna?
 #161076  Szerző: markfelt

Wolfman írta:
 #161072  Szerző: Wolfman

#161067  Szerző: markfelt

Már hallgatható a TuneInen is, köszönjük szépen meg nekem. :D
 #161063  Szerző: Kovi02

Wolfman írta:
Kovi02 írta:
admin írta: Pécsett ott a 80-100 kilométeres vételkörzetű 90.0 és 101.7, inkább célozzák meg azt.
101,7
É felé ott a 101,5 Kossuth,ami azért egész szól szól errefelé is
D-DK felé meg ott a 120kW-s RTS 202 adó,ami egész Pécsen RDS-sel szól a 101,8-on
A Balaton déli partján a 101,7-et simán be tudtam fogni, amikor még az MR6/Dankó szólt ott.
Arra talán még nem lesz olyan erős a zavarás.(0.2 mHz egy normális vevőnél csak az adó közelében okozna gondokat- 101,5 Kossuth)

Errefelé viszont teljesen elnyomná a 120kW-s RTS 202.(Pécsen autóban a 96,5 is nagyon jól jön,pedig az 20kW-val gyengébb)

Amúgy nyugat felé a 101,7-et még a grazi FM 4 zavarhatná.
  • 1
  • 837
  • 838
  • 839
  • 840
  • 841
  • 1037