gyattis írta:Nem úgy tűnt,mint akinek leesett ez a dolog... Bár gondolom a telefonbeszélgetéseket is vágod, nem?
Úgy veszem fel a telefont, hogy "R1, tessék". Már az elején hallotta, hogy mit hívott.
gyattis írta:Nem úgy tűnt,mint akinek leesett ez a dolog... Bár gondolom a telefonbeszélgetéseket is vágod, nem?
Úgy veszem fel a telefont, hogy "R1, tessék". Már az elején hallotta, hogy mit hívott.
thenewdeam0n írta:Úgy veszem fel a telefont, hogy "R1, tessék". Már az elején hallotta, hogy mit hívott.gyattis írta:Én még egy kicsit beszélgettem volna csóróval, nem kellett volna feltétlenül lelőnni hogy a Rádió1-et hívta. Megmondod, épp sajog a derekam Hegyalja út 7-13 4. emeletén megtalál amikor jöhetthenewdeam0n írta:Válasz lejjebb. De várom a Te véleményedet is!
Az ilyenek amúgy miért vannak leadva adásban?vagy valami ilyesmi, én még beszéltettem volna csórót, olyan aranyos volt
gyattis írta:Én még egy kicsit beszélgettem volna csóróval, nem kellett volna feltétlenül lelőnni hogy a Rádió1-et hívta. Megmondod, épp sajog a derekam Hegyalja út 7-13 4. emeletén megtalál amikor jöhetthenewdeam0n írta:Válasz lejjebb. De várom a Te véleményedet is!
Az ilyenek amúgy miért vannak leadva adásban?
thenewdeam0n írta:Válasz lejjebb. De várom a Te véleményedet is!
Az ilyenek amúgy miért vannak leadva adásban?
IstvánB írta:Csak Te tudod, hogy csúsztatott élő, Sári a kozmetikus lány nem tudja. Az adásba tétel célja elsősorban a szórakoztatás volt, illetve, hogy a hallgató esetleg odaforduljon a kollégájához / barátjához: "Te hallottad ezt?! Még a rádiót is megtalálják ezek..." stb stb.gyattis írta:Ha jól sejtem csúsztatott élő megy itt is. Miért kellett adásba rakni?
Így utólag visszahallgatva, még lehetett volna dinamikusabb az egész.
gyattis írta:Az ilyenek amúgy miért vannak leadva adásban?noartist írta:@gyattis:Picit túl dumáltam. Sok volt a felesleges rizsa. Pörgősebbre vághattam volna.Így utólag visszahallgatva, még lehetett volna dinamikusabb az egész.Hogy érted?
Akkor ott jónak tűnt, ebből is látszik, hogy van értelme az air checknek, pár nap után észre lehet venni a hibákat.
noartist írta:@gyattis:Picit túl dumáltam. Sok volt a felesleges rizsa. Pörgősebbre vághattam volna.Így utólag visszahallgatva, még lehetett volna dinamikusabb az egész.Hogy érted?
gyattis írta:Ha jól sejtem csúsztatott élő megy itt is. Miért kellett adásba rakni?noartist írta:Így utólag visszahallgatva, még lehetett volna dinamikusabb az egész.thenewdeam0n írta:Hát ez zseniális :DDLe a kalappal, Attila.
http://www47.zippyshare.com/v/F6apUcPA/file.htmlEzt jobban már nem lehetett volna lereagálni.
admin írta:Ádám mindig sokcsadam írta:Ádám kicsit néha sok, de szerintem nem kell kinevetni, számtalanszor érdekes programming kérdésekre világít rá, és többször előfordult már, hogy olyan hibát fedezett fel, ami tanulságos magának a rádiónak is.adam1400 írta: A Bozai-féle hallhatatlan sweeper felváltva szokott lenni a Mo-n csak a r1 tudja... sweeperrel igazából a hosszú intrós daloknál szokták használni.OFF: Te számolod, hogy hány zene megy le egy órában?![]()
![]()