asr27 írta: Irigylem(nem), hogy annyi ideje van, hogy a nap 20 órájában az összes R1-et tudja hallgatni, figyelni!Ismét egy olyan, személyeskedő kijelentés, aminek nincs helye itt.
asr27 írta: Irigylem(nem), hogy annyi ideje van, hogy a nap 20 órájában az összes R1-et tudja hallgatni, figyelni!Ismét egy olyan, személyeskedő kijelentés, aminek nincs helye itt.
asr27 írta:Hirtelen de szakmai lett ez a fórumMég kettő hozzászólást pazarolhatunk fejenként erre a témára, aztán moderálok.
Pár hete, még nem ezt írtad, de teljesen mindegy is.
épp az imént írta Ádám, hogy még a Kukori szpot megy vidékenIrigylem(nem), hogy annyi ideje van, hogy a nap 20 órájában az összes R1-et tudja hallgatni, figyelni!
asr27 írta:Nem, aki leír sokmindent és van is értelme a mondandójának, hoz némi szakmai szemszöget is ide, DE emellett egy kibírhatatlan, kiállhatatlan alak, az kukac. Te csak fröcsögsz, és emellett még bunkó is vagy.admin írta:inkább az a gondod velem, hogy én nem fogom vissza magam, és leírok sok mindent, amit legtöbben nem!asr27 írta:Óvoda? Kisegítő? Igen? Amikor a valódi kisegítősök (legalábbis oda valók) írogatják az ostoba, alaptan agyfosásukat, ráadásul egybefolynak a mondataik is, akkor nem háborogsz, inkább megvéded őket! Bravó admin, csak így tovább!Egyikük sem annyira arrogáns, mint te, aki amúgy ugyanúgy faszságokat beszél, csak jobb helyesírással.
Mikor beszéltem (főleg akkora) faszságokat, mint a kedvenceid?
De hogy a rádio1-nél maradjuk, 2011-ben sem kedveltem, pedig akkor még nem is a vén hörcsög volt a tulajdonos! alapból egy szar, az egész koncepció, főleg így 2017-hez közelítve!
admin írta:inkább az a gondod velem, hogy én nem fogom vissza magam, és leírok sok mindent, amit legtöbben nem!asr27 írta:Óvoda? Kisegítő? Igen? Amikor a valódi kisegítősök (legalábbis oda valók) írogatják az ostoba, alaptan agyfosásukat, ráadásul egybefolynak a mondataik is, akkor nem háborogsz, inkább megvéded őket! Bravó admin, csak így tovább!Egyikük sem annyira arrogáns, mint te, aki amúgy ugyanúgy faszságokat beszél, csak jobb helyesírással.
asr27 írta:Óvoda? Kisegítő? Igen? Amikor a valódi kisegítősök (legalábbis oda valók) írogatják az ostoba, alaptan agyfosásukat, ráadásul egybefolynak a mondataik is, akkor nem háborogsz, inkább megvéded őket! Bravó admin, csak így tovább!Egyikük sem annyira arrogáns, mint te, aki amúgy ugyanúgy faszságokat beszél, csak jobb helyesírással.
asr27 írta:Ez nem a magyar nép igénytelensége, hanem a CHR format, ez is el lett mondva 100x.admin írta:Elég szomorú, hogy ilyen igénytelen a magyar nép. Én egy zenét, amit 2 óránként hallok a rádióban, 1 hónap után megunok!Kovi02 írta:Igen, mert ez a koncepció, hogy abban az ~1 órában azt kapd, amit biztosan szeretsz. Hányszor el lett ez már mondva...
Szerintem. Az,hogy 349 zenét rotálnak nap-mint-nap az nálam 1-2 óra után elkapcsolási faktor. De ez az R1 dolga,én nem akarok ebbe beleszólni,csak a véleményemet írtam le. Arra viszont kíváncsi lennék,hogy Balázsék nélkül mire mennének a hallgatottsági mérésen.
Balázsék nélkül is piacvezetők voltak 2011-ben.
Igen, piacvezetők voltak 2011-ben, de most már 2017 lesz lassan. Bár így, most Balázsékkal nem lesz nehéz az első helyre kerülni!![]()
Én eddig sem bírtam, 5 percnél tovább hallgatni, ezután sem fogom, mindegy, hogy kik fogják vezetni a reggeli műsort.
noartist írta:Bakai megjegyezte a sajtótájékoztatón, hogy a korcsoport Balázsék érkezéséve jelentősen kitolódik. Én ebből valahogy azt veszem le, hogy mostantól kezdve tulajdonképpen már nem is a Music lesz az érdekes számukra ebben a történetben, hanem a Class felszabadult hallgatóinak átterelése. (Bár azt nehezen hittem el, hogy nem kalkuláltak a Class megszűnésével...)admin írta:Nahát, milyen ütős lett az új Top50 promo. Mintha valami nyugat-európai rádiót hallgatnék.Csak a ,,Vannak, akik azt mondják..(...)" nem akar kikopni. Egyszerűen a hideg kiráz tőle, akárhányszor meghallom. Remélem, jelentősebb arculati megújulás is várható, és elhagyják a Kiss Anikós / Music FM-es fikázásokat is. Komolytalan, de nem is ez a legnagyobb baj vele, hanem az, hogy sértő is. Egy magát komolynak valló médium ilyet nem csinál!