asr27 írta:admin írta:asr27 írta:Óvoda? Kisegítő? Igen? Amikor a valódi kisegítősök (legalábbis oda valók) írogatják az ostoba, alaptan agyfosásukat, ráadásul egybefolynak a mondataik is, akkor nem háborogsz, inkább megvéded őket! Bravó admin, csak így tovább!
Egyikük sem annyira arrogáns, mint te, aki amúgy ugyanúgy faszságokat beszél, csak jobb helyesírással.
inkább az a gondod velem, hogy én nem fogom vissza magam, és leírok sok mindent, amit legtöbben nem!
Mikor beszéltem (főleg akkora) faszságokat, mint a kedvenceid?
De hogy a rádio1-nél maradjuk, 2011-ben sem kedveltem, pedig akkor még nem is a vén hörcsög volt a tulajdonos! alapból egy szar, az egész koncepció, főleg így 2017-hez közelítve!
Nem, aki leír sokmindent és van is értelme a mondandójának, hoz némi szakmai szemszöget is ide, DE emellett egy kibírhatatlan, kiállhatatlan alak, az kukac. Te csak fröcsögsz, és emellett még bunkó is vagy.
Ezért áll rosszabbul a szénád azokkal szemben, akik szerinted a "kedvenceim".
Robert11 és adam1400 leírja, ami a fejében van, észrevesznek olyan dolgokat, ami érdekes lehet a fórumozók, a szakma, sőt, az adott rádiók számára is. Pl. épp az imént írta Ádám, hogy még a Kukori szpot megy vidéken... ez érdekes a fórum szempontjából.
Az, hogy te milyen zenét szeretsz, és hogy szerinted amelyik nem olyat játszik, az mind fos, nem.