Megint van a pesti Rádió1-hez 320-as stream :
http://stream.radio1.hu:8000/radio1.mp3
http://stream.radio1.hu:8000/radio1.mp3
troll írta:igen, ezt mondtam én is...kukac írta:Nem hallgattam Balázsékat, amióta szabira mentek.Nem hallgattad Balázsékat, HISZEN szabin voltak...
szblcs írta:idézem: "..Nincs az az őrült,..."kukac írta:Rossz hasonlat.szblcs írta: Nincs az az őrült, aki nem vállalja be a maximum pontot magyar zene aránynál, kerrádiós pályázaton. Rossz a pályázat, rossz a törvény, rosszak a feltételek.Nincs az az őrült, aki ne szeretne szaznyolcvannal száguldozni varosban. Rossz a KRESZ, rossz a környezet, rosszak a feltételek.![]()
180-nal száguldozni életveszélyes, nem erőltetni magyar zenéket veszélytelen és mindenkinek, még a magyar zenészeknek is jó.
Ettől függetlenül egyék meg, amit főztek, persze.
kukac írta:Rossz hasonlat.szblcs írta: Nincs az az őrült, aki nem vállalja be a maximum pontot magyar zene aránynál, kerrádiós pályázaton. Rossz a pályázat, rossz a törvény, rosszak a feltételek.Nincs az az őrült, aki ne szeretne szaznyolcvannal száguldozni varosban. Rossz a KRESZ, rossz a környezet, rosszak a feltételek.
kukac írta:Nem hallgattam Balázsékat, amióta szabira mentek.Nem hallgattad Balázsékat, HISZEN szabin voltak...
szblcs írta: Nincs az az őrült, aki nem vállalja be a maximum pontot magyar zene aránynál, kerrádiós pályázaton. Rossz a pályázat, rossz a törvény, rosszak a feltételek.Nincs az az őrült, aki ne szeretne szaznyolcvannal száguldozni varosban. Rossz a KRESZ, rossz a környezet, rosszak a feltételek.
frekivadasz írta: Ja, és ne felejtse el senki se beírni a rádiós naplóba (wtf?), hogy ma sem hallgattam magyar rádiót, valamint ha megkérdezik, akkor is következetesen ezt mondani. Egyből ki is derülne, mennyire is van manipulálva a hallgatottsági mérés.Ez alap, és én még be is írnám a naplóba / el is mondanám a külföldi rádiókat.
szabogabor10 írta:Ennyi. Most már csak mozgalmat kell belőle csinálni, lehetne ez a következő nagy nemzeti összefogásfrekivadasz írta:Hallgatói bojkott?Részemről már megtörtént.