A békéscsabai streamen is a pesti adás megy. Ezek szerint átveszik a Disco's Hitet?
mlaszlo írta:valami Caramell szám
troll írta:igen, ezt mondtam én is...kukac írta:Nem hallgattam Balázsékat, amióta szabira mentek.Nem hallgattad Balázsékat, HISZEN szabin voltak...
szblcs írta:idézem: "..Nincs az az őrült,..."kukac írta:Rossz hasonlat.szblcs írta: Nincs az az őrült, aki nem vállalja be a maximum pontot magyar zene aránynál, kerrádiós pályázaton. Rossz a pályázat, rossz a törvény, rosszak a feltételek.Nincs az az őrült, aki ne szeretne szaznyolcvannal száguldozni varosban. Rossz a KRESZ, rossz a környezet, rosszak a feltételek.![]()
180-nal száguldozni életveszélyes, nem erőltetni magyar zenéket veszélytelen és mindenkinek, még a magyar zenészeknek is jó.
Ettől függetlenül egyék meg, amit főztek, persze.
kukac írta:Rossz hasonlat.szblcs írta: Nincs az az őrült, aki nem vállalja be a maximum pontot magyar zene aránynál, kerrádiós pályázaton. Rossz a pályázat, rossz a törvény, rosszak a feltételek.Nincs az az őrült, aki ne szeretne szaznyolcvannal száguldozni varosban. Rossz a KRESZ, rossz a környezet, rosszak a feltételek.
kukac írta:Nem hallgattam Balázsékat, amióta szabira mentek.Nem hallgattad Balázsékat, HISZEN szabin voltak...
szblcs írta: Nincs az az őrült, aki nem vállalja be a maximum pontot magyar zene aránynál, kerrádiós pályázaton. Rossz a pályázat, rossz a törvény, rosszak a feltételek.Nincs az az őrült, aki ne szeretne szaznyolcvannal száguldozni varosban. Rossz a KRESZ, rossz a környezet, rosszak a feltételek.