RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#164304  Szerző: Gr3g0ry

retrocica írta:Szerintem az utolsó mondatod a kulcs: várni kell még, korai adatok ezek.

A következtetéseid helyesnek tűnnek - bár csak felületesen nézegettem a jelentést.

Az R1 200-250k "alap" ugyan kevés, de nem olyan rossz - más rádiók évek alatt sem tudtak ennyit összevakarni. Mondjuk szerintem siralmas, de ez magánvélemény. A Balázs-féle növekedés pedig a fentiek alapján kb. kényszerhelyzet volt, ügyesen meglépték - az ügyesen helyett nem találtam más szót.
.....
Ez a kezdetleges 200-250 már annak volt köszönhető, hogy annak idején volt egy jól bejáratott brand,mely a Bp-i megszűnése mély nyomott hagyott a "hallgatók szívében".Ezzel pedig előnyt lehetett kovácsolni.
 #164303  Szerző: retrocica

Szerintem az utolsó mondatod a kulcs: várni kell még, korai adatok ezek.

A következtetéseid helyesnek tűnnek - bár csak felületesen nézegettem a jelentést.

Az R1 200-250k "alap" ugyan kevés, de nem olyan rossz - más rádiók évek alatt sem tudtak ennyit összevakarni. Mondjuk szerintem siralmas, de ez magánvélemény. A Balázs-féle növekedés pedig a fentiek alapján kb. kényszerhelyzet volt, ügyesen meglépték - az ügyesen helyett nem találtam más szót.

A Sláger növekedést is kevésnek tartom, legalább +200k-nak kellene lenni (ugye reach-ről van szó)

A Music sem brillírozott, de mondjuk egy Balázs belépést nem könnyű ellensúlyozni, nekik a +70 is eredmény - bár a boldogságtól távol vannak.

A hazai CHR programming pedig nem éppen világszínvonal. A befektetett energiával viszont kb. arányos - sőt talán még jobb is ;) [ellenben magánvéleményes meggyőződésem, hogy sokkal jobbat nem várhatunk hosszú távon se; cserében szerintem nem is cél]
 #164301  Szerző: markfelt

A legfrissebb mérésen meglepődtem. Sajnos nincsenek számok, így csak következtetni lehet.

Az állítások:
- országosan a R1 hallgatottsága 500.000 fővel nőtt Balázsék érkezése után
- a Music FM hallgatottsága 60.000 fővel nőtt
- a Music FM 650-700.000 körül mozgott az elmúlt időszakban
- Most fej-fej mellett van a két rádió, tehát 700-750.000 körül.

Akkor ha jól értem, Balázsék és a hálózatosodás előtt 200-250.000 lehetett a 96.4 Rádió 1 teljes hallgatottsága? Tehát a többi, hasonló vételkörzetű rádió országos-bp.-i arányában Budapest határain belül úgy 70-80.000?

Ez brutál kevés. Ha a következtetés helyes, eléggé elfáradhatott a R1 brand, vagyis Balázsék leigazolásáig nem sikerült úgy a belépés, ahogy kellett volna.

Ekkor viszont felmerül, hogy ha a Rádió Q-ra mentek volna Balázsék, akkor most az egyébként teljesen értelmezhetetlen programminggal működő Rádió Q "kapott" volna többszázezer hallgatót és ugrott volna ekkorát?

A végkövetkeztetés pedig az lenne, hogy a mérnökien precíz adult CHR programming és egyébként profi, csak kissé avitt arculat kifejezetten szarnak számít az újraindulás után, a számokat nézve? Mert ez nem túl rózsás eredmény.

Vagy kellett volna még hagyni nekik időt? Vagy nem volt jó a restart kampány?
 #164300  Szerző: oldman

Régen is az volt a bajom a Balázsékkal, mint ami ma is. A témák jók, és még szórakoztat, de amikor megint lemennek tuskóba, akkor elkapcsolom a rádiót és hónapokig nem is hallgatom őket. Ma szóba került a kulázás, volt pina és punci. Ez miért kell?
Illetve ebben a rádióban nagyon zavaró ez mennyiségű szöveg. Néha egy-egy zene is kellene a 22 perc szöveg közben is.

Éjszaka lényegében csak magyar zenék futna most, reggel rengeteget pofáznak, napközben csak zenélnek, délután meg jön a feliratos kívánságműsor, meg este a mixmánia. Mintha 3 rádió lenne. Gondolom a kvóták miatt kellett ennyire szétverni.
 #164299  Szerző: asr27

troll írta:Biztos oltári nagy kielégülés lehet hetente leírni a baromságaitokat, szinte mindig szóról-szóra ugyanazt... de, hát mivel kisgyerekek nagy játszótere lett ez a hely, igazából csodálkoznom sem kellene.
Biztos oltári nagy kielégülés lehet állandóan megcáfolni a TÉNYEKET, illetve belekötni abba, aki nem vevő a hazugságokra! Egyébként ha rám céloztál a kisgyerekezéssel, biztosan összekeversz valakivel! ;)
 #164298  Szerző: troll

Biztos oltári nagy kielégülés lehet hetente leírni a baromságaitokat, szinte mindig szóról-szóra ugyanazt... de, hát mivel kisgyerekek nagy játszótere lett ez a hely, igazából csodálkoznom sem kellene.
 #164296  Szerző: asr27

pavatomi írta:Mégis sokkal hallgathatóbb adó volt az újkorában is, mint az akkori R1, amit kinyírt. Sőt, most is hallgathatóbb, ha egész nap rádiót akarsz hallgatni. Nem a fröcsögés és az önimádás megy benne, hamis szlogenekkel. Hol a tökömben a legnagyobb a zenei változatosság a R1-en 10-17 óra között, amit Balázsék alatt promótálnak? :D Nevetséges, vicc. Music az egy egész napos hallgatás után (10-19 között) egy-egy számot ismételt meg, de azt is minimum 3-4 óra elteltével. És ott nem csak a mai agyonjátszott zenék mennek, hanem visszanyúlnak régebbi jó diszkós zenékhez is, mint az Ozone is tette ezt.
Lehetett volna annyi kreativitás Vajnáékban, hogy nem egy sokak által régen is utált adót hoz vissza, hanem mutat valami újat, mint anno a Music is tette. Ott azért volt jópár újdonság (call center, a délutáni show stb.) és nem önimádó fröcsögő adóként indult, mint ez most.
Nem beszélve arról, hogy az Ozonos műsorvezetőket lefokozták napi 2 órába, emellett hajnal 5-6 közé még, pedig sokkal vállalhatóbb személyiségek mint a pesti R1-es brigád. Ők nem fröcsögnek a helyi sáv alatt, olyan mint ha az Ozone szólna csak R1-et mondanak mert épp azt kell... Inkább lett volna az Ozone félországos mint ez a lejárt igazi mai slágeres cucc.... vicc
Pontosan erről van szó. Önimádás, nagyarcúság, kormánypropaganda fényezése, egyfolytában! Hányni tudnék tőle, komolyan. A Music soha nem volt ilyen, induláskor sem!!
 #164294  Szerző: pavatomi

Mégis sokkal hallgathatóbb adó volt az újkorában is, mint az akkori R1, amit kinyírt. Sőt, most is hallgathatóbb, ha egész nap rádiót akarsz hallgatni. Nem a fröcsögés és az önimádás megy benne, hamis szlogenekkel. Hol a tökömben a legnagyobb a zenei változatosság a R1-en 10-17 óra között, amit Balázsék alatt promótálnak? :D Nevetséges, vicc. Music az egy egész napos hallgatás után (10-19 között) egy-egy számot ismételt meg, de azt is minimum 3-4 óra elteltével. És ott nem csak a mai agyonjátszott zenék mennek, hanem visszanyúlnak régebbi jó diszkós zenékhez is, mint az Ozone is tette ezt.
Lehetett volna annyi kreativitás Vajnáékban, hogy nem egy sokak által régen is utált adót hoz vissza, hanem mutat valami újat, mint anno a Music is tette. Ott azért volt jópár újdonság (call center, a délutáni show stb.) és nem önimádó fröcsögő adóként indult, mint ez most.
Nem beszélve arról, hogy az Ozonos műsorvezetőket lefokozták napi 2 órába, emellett hajnal 5-6 közé még, pedig sokkal vállalhatóbb személyiségek mint a pesti R1-es brigád. Ők nem fröcsögnek a helyi sáv alatt, olyan mint ha az Ozone szólna csak R1-et mondanak mert épp azt kell... Inkább lett volna az Ozone félországos mint ez a lejárt igazi mai slágeres cucc.... vicc
 #164290  Szerző: troll

asr27 írta: Ráadásul ez egész csak azért jött letre, közpénzen, hogy a hazug kormány propaganda egy újabb szócsöve legyen!!
Ennek tükrében meséld el kérlek, hogyan alakult a Music Fm 2012-ben, és hogy kinek is lett a szócsöve. Köszönöm!
 #164279  Szerző: Wolfman

kukac írta:
Wolfman írta:A békéscsabai streamen is a pesti adás megy. Ezek szerint átveszik a Disco's Hitet?
Ugyanaz a műsor mint Pesten, ugyanabban az időpontban?
Ugyanaz, minimális (fél-1 perces) csúszással.
  • 1
  • 763
  • 764
  • 765
  • 766
  • 767
  • 1032