RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#164496  Szerző: kukac

kukac írta:
kukac írta:
kukac írta:Miért nem szerepel a classfm a radio1-es cikk grafikonjaiban? Ha jól látom a mérési időszak egy részében még javában sugárzott.
up
up
 #164476  Szerző: ayala

Lassan elkezdem húzni a strigulákat a Reggeli Show káromkodásairól. :)
Örülök a szabadszájúságnak, de szerintem Balázs túltolja már ezt. Ha rövid időn belül nem bírságolják rommá őket, akkor tényleg bármit megtehetnek. Szomorú, hogy mások nem... :unott:
 #164461  Szerző: Gr3g0ry

Sok értelmét már nem láttom benne,hiszen megszűnt.
 #164460  Szerző: markfelt

Közben egy ideje nem él az OzoneFM oldala, ha esetleg még nem volt róla szó.
 #164444  Szerző: djlacee

asr27 írta:
frekivadasz írta:Azért azt remélem érezhető, hogy itt messze nemcsak rólad van szó.
Mivel a politika topikban mostanában én posztolok a legtöbbet, mert rohadtul elegem van a fityesz leépítő jellegű, kapzsi, kizsákmányoló, korrupt politikájából, így leginkább az volt érezhető számomra, hogy rám próbáltál célozgatni.
Elég lett volna annyi, hogy "igen, érzem"
 #164442  Szerző: asr27

frekivadasz írta:Azért azt remélem érezhető, hogy itt messze nemcsak rólad van szó.
Mivel a politika topikban mostanában én posztolok a legtöbbet, mert rohadtul elegem van a fityesz leépítő jellegű, kapzsi, kizsákmányoló, korrupt politikájából, így leginkább az volt érezhető számomra, hogy rám próbáltál célozgatni.
 #164441  Szerző: frekivadasz

Azért azt remélem érezhető, hogy itt messze nemcsak rólad van szó.
 #164440  Szerző: asr27

frekivadasz írta:Természetesen nem magukkal a topikokkal van a baj. Tessék már érteni amit írtam.
Értettem, csak próbáltam burkoltan válaszolni rá, mint, ahogy te is burkoltan próbálsz nekem beszólni. :)
 #164439  Szerző: frekivadasz

Természetesen nem magukkal a topikokkal van a baj. Tessék már érteni amit írtam.
 #164438  Szerző: asr27

frekivadasz írta:Mondjuk ezért, meg a Music FM, valamint a Politika topikért nem is volna annyira kár.
Ez is egy vélemény. Kérdés, hogy akkor mi a fenéért vagy itt, ha nem tetszik ez a 3 topik?
  • 1
  • 760
  • 761
  • 762
  • 763
  • 764
  • 1035