RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#167020  Szerző: oldman

BMáté írta:Tekintettel az elmúlt idők fejleményeire (teljesítményadatok, Debrecen 95,0 MHz, stb...) frissítettem a korábbi képemet. Nem az igényesség csúcsa, ez tény, sajnos a Paint ennyire elég, de legalább jól áttekinthetőek a frekik, és a lefedettségi területek.
Tehát, én így látom a Rádió 1 hálózatát idén év végéig:
Kép
Fenntartom továbbra is a Zalaegerszeg 95,1 MHz, és Orosháza 90,2 MHz megszerzését (persze lehet nem így alakul).
Ez alapján, egy országos hálózathoz Szombathely, Sopron, Salgótarján, Szeged, Kecskemét, Karcag, Fehérgyarmat fog még kelleni.
Sopronban lenne szabad freki. Szombathelyen nincs. Simié a 97.1. A Frisss az baráti (de ez mostanság nem számít), a 88.4-re meg megy a Mária. Jah meg ott a Katolikus. A Credo nagyon pici frekó.
 #167016  Szerző: djlacee

SZERINTEM Zalaegerszegen továbbra sem a 95.1 a lehetőség, hanem a 95.8
és az Orosháza 90.2 is inkább lesz Mega Rádió
 #167015  Szerző: BMáté

Na igen, mielőtt bárki félreértené, ez a térkép egy véleményközlés, feltételezés, és a már megtörtént dolgok kombinációja. Előbbiek egyáltalán nem biztos, hogy így alakulnak.
 #167014  Szerző: markfelt

Persze ez nem jelenti azt, hogy így is lesz, csak egy feltételezés, meg egy vélemény volt. Ám nyilván nem kizárt.
 #167013  Szerző: BMáté

frekivadasz írta:BMáté: a budapesti 98.6 kizárólag megérzés, vagy van valami info az esetleges frekiváltásról?
Megérzés, illetve pontosabban józan ész. Szabolcs többször említette (és osztom a véleményét), hogy a 96,4 alkalmatlan egy országos hálózat kiépítéséhez, hiszen rosszak a technikai adottságai. Ezt a Rádió 1 csapata is tudja, és emiatt azt gondolom, hogy hiba lenne részükről nem megpályázni a 98,6-ot. 2 kW a Széchenyi-hegyről, jelentős zavarás nélkül, ez azért beszédes szerintem.
 #167012  Szerző: frekivadasz

BMáté: a budapesti 98.6 kizárólag megérzés, vagy van valami info az esetleges frekiváltásról?
 #167011  Szerző: frekivadasz

Egy ilyen kaliberű üzletember nem fog mikromenedzselni egy számára mellényzsebből megvásárolt rádiócskát. Felejtsétek már el, hogy ilyen totálisan jelentéktelen dolgokkal foglalkozna.
 #167010  Szerző: BMáté

Tekintettel az elmúlt idők fejleményeire (teljesítményadatok, Debrecen 95,0 MHz, stb...) frissítettem a korábbi képemet. Nem az igényesség csúcsa, ez tény, sajnos a Paint ennyire elég, de legalább jól áttekinthetőek a frekik, és a lefedettségi területek.
Tehát, én így látom a Rádió 1 hálózatát idén év végéig:
Kép
Fenntartom továbbra is a Zalaegerszeg 95,1 MHz, és Orosháza 90,2 MHz megszerzését (persze lehet nem így alakul).
Ez alapján, egy országos hálózathoz Szombathely, Sopron, Salgótarján, Szeged, Kecskemét, Karcag, Fehérgyarmat fog még kelleni.
 #167003  Szerző: altermanus

witiruve írta:A Vajna Lotfi Begi-je és a Simicska DJ Nara-ja az RTL-ben "reggeliztek". Vajon ezt Andy bácsi milyen szemmel nézi?:)
gondolom soros szemével (bocs)
 #167000  Szerző: markfelt

witiruve írta:A Vajna Lotfi Begi-je és a Simicska DJ Nara-ja az RTL-ben "reggeliztek". Vajon ezt Andy bácsi milyen szemmel nézi?:)
Kilométer magasról leszarja, gondolom.
  • 1
  • 729
  • 730
  • 731
  • 732
  • 733
  • 1037