mikrofonos írta:Azért arra kíváncsi lennék hányan lettek munkanélküliek a kis helyi adóknál dolgozók közül.Jelen! Legalábbis mint rádiós, az lettem. Szerencsére sosem (csak) ebből éltem. Van most egy erős hiányérzetem...
mikrofonos írta:Azért arra kíváncsi lennék hányan lettek munkanélküliek a kis helyi adóknál dolgozók közül.Jelen! Legalábbis mint rádiós, az lettem. Szerencsére sosem (csak) ebből éltem. Van most egy erős hiányérzetem...
ngyflbnts írta:Ki a francot érdekel a statisztika?! Ő minimum 15x hallotta, akkor úgy is volt! Tán nem azt állítod, hogy hazudik?!Dbchannel írta:Lásd: Luis Fonsi - Despacito. Naponta minimum 15x lemegy.A Despacito az elmúlt két napban egyszer sem ment le napközben.
http://www.mostszol.hu/radio/radio1/day
Dbchannel írta:Lásd: Luis Fonsi - Despacito. Naponta minimum 15x lemegy.A Despacito az elmúlt két napban egyszer sem ment le napközben.
Dbchannel írta:.....Más rádiónál is megfigyeltem hogy esetleg a sweeper "ellentmond" a utána lévő zenétől.Mivel jelenleg a egyetlen(terjeszkedő) országos kereskedelmi rádióról van szó,ezért a hallgatótábort is szélesíteni kell,amit nem tartok rossz ötletnek.Mondjuk ezt a "zavaró-jelenséget" orvosolhatnám újabb sweeperek összevágásával(pl: "Nálunk szólnak az igazi slágerek!").
Gr3g0ry írta:Hát gondolom zenei tesztekből, meg ahogy a zenei szerkesztő gondolta, illetve esetleg néha egy kis $$$ is közrejátszhatott.djmarco írta:Akkor mi alapján határozták meg a top slágert mikor az internet még a kialakulását élte?Gr3g0ry írta: Ilyenkor érzem hogy már a internet befolyásolja a trendet és nem a rádió(k).Miért lenne baj az hogy az internet = hétköznapi emberek befolyásolják azt hogy milyen zenéket szeretnek hallgatni, és nem egy ember egy nagy irodában dönti hogy akkor most mi lesz a menő, és mit hallgassanak az emberek?
djmarco írta:Akkor mi alapján határozták meg a top slágert mikor az internet még a kialakulását élte?Gr3g0ry írta: Ilyenkor érzem hogy már a internet befolyásolja a trendet és nem a rádió(k).Miért lenne baj az hogy az internet = hétköznapi emberek befolyásolják azt hogy milyen zenéket szeretnek hallgatni, és nem egy ember egy nagy irodában dönti hogy akkor most mi lesz a menő, és mit hallgassanak az emberek?
troll írta:Nem igazán értem,miért nem cáfolod meg akkor....Gr3g0ry írta: Én olykor már olyan szinten elhatárolódom magamtól(is),hogy akár egy másik univerzumban is lehetnék....Ó, bár így lenne!
Gr3g0ry írta: Ilyenkor érzem hogy már a internet befolyásolja a trendet és nem a rádió(k).Miért lenne baj az hogy az internet = hétköznapi emberek befolyásolják azt hogy milyen zenéket szeretnek hallgatni, és nem egy ember egy nagy irodában dönti hogy akkor most mi lesz a menő, és mit hallgassanak az emberek?