troll írta:broadcaster írta:
Ideje lenne már a reggeli rádiózásnak is megújúlni.
Az ilyen baromságoktól áll fel a szőr a hátamon.
Nyilván azért ilyen a reggeli műsor, mert jelenleg erre van igény Magyarországon. Ha az igények eltérnének, biztos lehetsz abban, hogy utána mennének ők is. De egy bevált recepten addig is minek változtatni?!
Példa arra amit mondasz: Jajajaj. Több száz éves a Coca Cola receptje. Ideje lenne a Coca Colának megújulni.
Könyörgöm minek?! Egy világ tolja magába.
De ha te pl rádiós vagy, akkor ne a klaviatúra mestere legyél! Lépj a tettek mezejére. Csinálj egy új reggeli műsor formátumot, mutass hallgatottságot, és majd a rádiód elérhető és elért hallgatóit arányaiban visszaosztva megnézzük, hogy sikeresebb vagy-e... mint Balázsék.
Hajrá!
Juhhú, vártam már egy kis trollkodást.
Úgy gondolom, ezen a fórumon véleményt nyilvánítunk. Én elfogadom a tiéd, fogadd el te is az enyém. Ez az egyik. A másik: Addig amíg nem mutatsz egy hiteles felmérést arról, hogy a magyar lakosság mondjuk 80 %-a mit szeretne egy országos rádióban hallani, hagyjuk a "tuti recepteket.." Amit kap azt fogyaszt. Most ez van.
Harmadrészt, nekem meg feláll a szőr a hátamon a majd mutasd meg te hangzatú kioktató hangvételű mondatoktól, de tudod mit? Ha biztosítasz nekem 1 évig országos műsoridőt mondjuk az R1 frekvenciáján, ehhez párosuló hat inkább hétszámjegyű fizetést - ki fogom találni a formátumot és garantálom, hogy sikerre is viszem! És ha még konkurenciám sem lesz, pláne!
Addig amíg ez nem megy, hagyjuk egymás osztogatását, felesleges kioktatását.
Köszönöm!
(Mellesleg elárulom: már nem rádiózom, mert a tököm tele lett azokkal a baromságokkal amiket cc. 12 év alatt a "szakmában" megtapasztaltam.)