RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#168915  Szerző: kukac

Kivétel nélkül mindenkinek konkrét fogalma van arról, hogy mi a slágerzene - igaz, mindenkinek más...
A rádiós szerkesztőknek (főleg, ha többféle zenei profilú rádióban is tevékenykedett) talán egy kicsivel több. A célcsoport igényét viszont egyedül a zenei teszt tudja megmutatni. A rádió1 nyilván tesztel, nem a móka kedvéért játssza az elmúlt évek körhintás műfaját - de hát a célcsoport igénye ez, a termék sekélyes ízlésű, zeneileg képzetlen, egységsugarú gondolkodású társadalmi réteg igénye szerint van összeállítva, aki ráadásul nem hallgatja huzamosabb ideig a rádiót - ez a termék a rádió1. Nem a gyártó a hibás azért, ha egy vevőnek nem ízlik a pacal konzerv, ha tömegével van olyan vevő, akinek meg igen.
Ennek ellenére azt gondolom, hogy igenis van esély teszt nélkül is zeneileg egységes, hallgatható, szerethető rádiót csinálni, hiszen pont ti mutatjátok meg, hogy mennyire más igényszintű, a jó rádiókra kiéhezett hallgatóság "hever parlagon" jelenleg, aminek a kiaknázására a még működő helyi rádióknak (a drasztikusan csökkent konkurencia miatt) most már rendkívül jó esély kínálkozik!
 #168914  Szerző: Tomi76

troll írta:Nézd meg az országos Petőfi Rádiót. Adják amit adnak. Országosan. Nemhallgatja senki.
Azért valakik csak hallgatják. Sokfelé járok, és azt tapasztalom, hogy nagyon sok üzletben, bevásárlóudvarban, szervizben stb. a Petőfi szól és nem a R1 vagy a Music FM. Esetleg még a Sláger FM az amit sokszor hallok. Jó nyilván ezek is többnyire csak azért hallgatnak rádiót, hogy valami szóljon a háttérben.
 #168913  Szerző: troll

broadcaster írta: Sem itt a fórumon, sem az életben nem leszek partner a trollkodásban.
Hát hogy leszel akkor reggeli műsorvezető?! Legyél megosztó, legyél olyan akire felfigyelnek, akire a hallgató így vagy úgy, de reagál. LEGYÉL EGYÉNISÉG. Mert ha ilyen keserű és savanyú maradsz, nem jön el a kánaán és nem leszel Te, akire egy ország ébred.
Rázd már fel magad!!!!!!!
 #168912  Szerző: broadcaster

andit írta:
broadcaster írta:
andit írta:Broadcaster!
Rossz hirem van,Flyeknak vannak errol adataik,manapsag cssk nekik,mert erre senki nem.kolt,ok igen...
A hozzaszolasaidat olvasva kicsit szomoru vol,mert tele vagy keseruseggel es feszultseggel,aminek.biztosaneg van az ola.
Ird kiagadbol mot gondolsz,ird le hpgxan kellene a reggeli formatot megujitani.
Engem erdekel.akar itt,akar privatban.
Sot akar egy airchekkkket is csinalhatunk,abbol kiderul,h erdemes-e ezt csinalnod,de talan az is ki tud derulni,hpl csuszott felre a radios karrier.
Baratsaggal,Andris
Üdv!

Az adatok érdekelnek. A többiben köszönöm véleményed! :)
Az adatok nem veletlenul nem.nyilvanosak...,A kutatasoknak megfeleloen programoznak.
Egy ilyen meres eszement draga...
Pedig szivesen segitettem volna...,neked is...
A.masik hszedhez csak annyit, egy jo reggeli format nagyon draga,de csak a penztol nem lesz jo,hidd el Balazsek/Bocsiek.ezt tokeletesen tudjak...
Baratsaggal, Andris
Azert tenyleg kivancsi vok hogyan sikerult kiabrandulni... nalam.nahyon regen csak 1 szamit...,a meres,ja jo nem kell megmagyarazni semmit,ha rossz...ha olyan nem.szokott lenni..
Köszi! Nagyon egyszerű az indok Andris. Akkor amikor a szakmát tanultam az volt a vezérelv, hogy mindig a hallgató az első. A mögöttem lévő években bebizonyosodott, hogy a felettes és az egyéni érdekek mindig megelőzték a hallgatók igényeit. És emellett láttam azt, hogy a mérések hogy működnek, tanúja voltam annak is, hogy ki milyen módon diktál pusztán azért mert volt pénze. Meg még van jópár olyan nem publikus dolog amiről tudnék órákat mesélni. :)

Egyáltalán nem bántam meg azt, hogy befejeztem (egy időre. :) Itt teszem hozzá, hálIstennek nem ment félre a karrier- de elég volt. A szerelem az maradt. Visszatérve a gondolatmenetedre én nagyon örülök annak, hogy vannak mérések. Ha ezek jó célokat szolgálnak annak még jobban. Sőt annak örülnék igazán, ha ezek minél szélesebb körben szolgálnák a hallgatók érdekeit. Ha erről tudunk beszélgetni annak igazán örülök,...de...

Sem itt a fórumon, sem az életben nem leszek partner a trollkodásban.
 #168911  Szerző: andit

broadcaster írta:
Rossz hirem van,Flyeknak vannak errol adataik,manapsag cssk nekik,mert erre senki nem.kolt,ok igen...
A hozzaszolasaidat olvasva kicsit szomoru vol,mert tele vagy keseruseggel es feszultseggel,aminek.biztosaneg van az ola.
Sot akar egy airchekkkket is csinalhatunk,abbol kiderul,h erdemes-e ezt csinalnod,de talan az is ki tud derulni,hpl csuszott felre a radios karrier.
Baratsaggal,Andris
Üdv!

Az adatok nem veletlenul nem.nyilvanosak...,A kutatasoknak megfeleloen programoznak.
Egy ilyen meres eszement draga...
Pedig szivesen segitettem volna...,neked is...
A.masik hszedhez csak annyit, egy jo reggeli format nagyon draga,de csak a penztol nem lesz jo,hidd el Balazsek/Bocsiek.ezt tokeletesen tudjak...
Baratsaggal, Andris
Azert tenyleg kivancsi vok hogyan sikerult kiabrandulni... nalam.nahyon regen csak 1 szamit...,a meres,ja jo nem kell megmagyarazni semmit,ha rossz...ha olyan nem.szokott lenni..
 #168910  Szerző: broadcaster

Baratsaggal,Andris
Üdv!

#168909  Szerző: broadcaster

troll írta:
broadcaster írta: Addig amíg nem mutatsz egy hiteles felmérést arról, hogy a magyar lakosság mondjuk 80 %-a mit szeretne egy országos rádióban hallani, hagyjuk a "tuti recepteket.." Amit kap azt fogyaszt. Most ez van.
Lószart. Nézd meg az országos Petőfi Rádiót. Adják amit adnak. Országosan. Nemhallgatja senki. (kamu, önmaguknak kiállított mérési adatot ne linkelj. thx)

A Rádió 1 végez közönségkutatást, dalteszteket. Ez pedig abból látszik, hogy még félországos elérésben sincsenek, de már most hozzák az ex-országos Class Fm korábbi hallgatottságának a felét.

Úgyhogy nyugodj bele, erre van igény.
broadcaster írta:
Ha biztosítasz nekem 1 évig országos műsoridőt mondjuk az R1 frekvenciáján, ehhez párosuló hat inkább hétszámjegyű fizetést - ki fogom találni a formátumot és garantálom, hogy sikerre is viszem! És ha még konkurenciám sem lesz, pláne!
Mi vagyok én Jézuska? Miért nekem kellene biztosítani bármit is. Csak egy fórumlakó vagyok. Biztos kimagasló DEMO és CV anyaggal rendelkezel, amit a megfelelő helyre elküldhetsz. Ha te vagy a magyar rádiózás ékköve, biztosan Te fogod féléven belül ébreszreni bársonyos hangoddal, kimagasló humoroddal és megnyerő egyéniségeddel a reggeli hallgatókat.

De továbbra is kérdem. Miért változtatna bárki is a bevált recepten egy bizonytalanért?!
broadcaster írta:
Mellesleg elárulom: már nem rádiózom, mert a tököm tele lett azokkal a baromságokkal amiket cc. 12 év alatt a "szakmában" megtapasztaltam.)
Végre egy jó hír!!!!

Látod! :) A hír szent, a vélemény szabad! ;) Egészségedre! ;)
 #168908  Szerző: andit

Broadcaster!
Baratsaggal,Andris
 #168906  Szerző: troll

broadcaster írta: Addig amíg nem mutatsz egy hiteles felmérést arról, hogy a magyar lakosság mondjuk 80 %-a mit szeretne egy országos rádióban hallani, hagyjuk a "tuti recepteket.." Amit kap azt fogyaszt. Most ez van.
Lószart. Nézd meg az országos Petőfi Rádiót. Adják amit adnak. Országosan. Nemhallgatja senki. (kamu, önmaguknak kiállított mérési adatot ne linkelj. thx)

A Rádió 1 végez közönségkutatást, dalteszteket. Ez pedig abból látszik, hogy még félországos elérésben sincsenek, de már most hozzák az ex-országos Class Fm korábbi hallgatottságának a felét.

Úgyhogy nyugodj bele, erre van igény.
broadcaster írta:
Ha biztosítasz nekem 1 évig országos műsoridőt mondjuk az R1 frekvenciáján, ehhez párosuló hat inkább hétszámjegyű fizetést - ki fogom találni a formátumot és garantálom, hogy sikerre is viszem! És ha még konkurenciám sem lesz, pláne!
Mi vagyok én Jézuska? Miért nekem kellene biztosítani bármit is. Csak egy fórumlakó vagyok. Biztos kimagasló DEMO és CV anyaggal rendelkezel, amit a megfelelő helyre elküldhetsz. Ha te vagy a magyar rádiózás ékköve, biztosan Te fogod féléven belül ébreszreni bársonyos hangoddal, kimagasló humoroddal és megnyerő egyéniségeddel a reggeli hallgatókat.

De továbbra is kérdem. Miért változtatna bárki is a bevált recepten egy bizonytalanért?!
broadcaster írta:
Mellesleg elárulom: már nem rádiózom, mert a tököm tele lett azokkal a baromságokkal amiket cc. 12 év alatt a "szakmában" megtapasztaltam.)
Végre egy jó hír!!!!
 #168904  Szerző: broadcaster

troll írta:
broadcaster írta: Ideje lenne már a reggeli rádiózásnak is megújúlni.
Az ilyen baromságoktól áll fel a szőr a hátamon.

Nyilván azért ilyen a reggeli műsor, mert jelenleg erre van igény Magyarországon. Ha az igények eltérnének, biztos lehetsz abban, hogy utána mennének ők is. De egy bevált recepten addig is minek változtatni?!

Példa arra amit mondasz: Jajajaj. Több száz éves a Coca Cola receptje. Ideje lenne a Coca Colának megújulni.

Könyörgöm minek?! Egy világ tolja magába.

De ha te pl rádiós vagy, akkor ne a klaviatúra mestere legyél! Lépj a tettek mezejére. Csinálj egy új reggeli műsor formátumot, mutass hallgatottságot, és majd a rádiód elérhető és elért hallgatóit arányaiban visszaosztva megnézzük, hogy sikeresebb vagy-e... mint Balázsék.

Hajrá!
Juhhú, vártam már egy kis trollkodást. :D

Úgy gondolom, ezen a fórumon véleményt nyilvánítunk. Én elfogadom a tiéd, fogadd el te is az enyém. Ez az egyik. A másik: Addig amíg nem mutatsz egy hiteles felmérést arról, hogy a magyar lakosság mondjuk 80 %-a mit szeretne egy országos rádióban hallani, hagyjuk a "tuti recepteket.." Amit kap azt fogyaszt. Most ez van.

Harmadrészt, nekem meg feláll a szőr a hátamon a majd mutasd meg te hangzatú kioktató hangvételű mondatoktól, de tudod mit? Ha biztosítasz nekem 1 évig országos műsoridőt mondjuk az R1 frekvenciáján, ehhez párosuló hat inkább hétszámjegyű fizetést - ki fogom találni a formátumot és garantálom, hogy sikerre is viszem! És ha még konkurenciám sem lesz, pláne!

Addig amíg ez nem megy, hagyjuk egymás osztogatását, felesleges kioktatását.

Köszönöm!

(Mellesleg elárulom: már nem rádiózom, mert a tököm tele lett azokkal a baromságokkal amiket cc. 12 év alatt a "szakmában" megtapasztaltam.)
  • 1
  • 679
  • 680
  • 681
  • 682
  • 683
  • 1023