RADIOSITE Fórum

• Sláger Rádió

#17174  Szerző: Sakál

Távol áll tőlem bármelyik országos rádió védelmére kelni, de ezt ők nem most kezdték el mondani emlékeim szerint. :oops:
 #17140  Szerző: LuciFerko

johhny majd szól ehhez pár szót szerintem.
 #17139  Szerző: mg

Sakál írta:Honnan? :oops:
hiába no, nincs új a nap alatt

egyébként egyszer valahol végre a bizonygatás helyett, nem lehetne tényleg változatos zenét adni? :D
 #17137  Szerző: Sakál

Honnan? :oops:
 #17128  Szerző: LuciFerko

djlacee írta:Mostanában olyan szlogent hallottam hogy "valódi zene, valóban változatosan"
én is hallottam többet, nem is tudom honnan ismerős ez...
 #17121  Szerző: djlacee

Mostanában olyan szlogent hallottam hogy "valódi zene, valóban változatosan"
 #16716  Szerző: SzD

Szelerailway írta:Úgy látszik a slágeres bértollnokok nem csak itt tevékenykednek keményen,ellepték már az index fórumot is.Az egyik legfelkapottabb médiatopic lett ott is.

Te is a "bértollnok" kategóriába tartozol, nem? :yes:
 #16710  Szerző: Attis

Ma buszoztam, és kénytelen voltam e bélflóra adót hallgatni. Állítólag Bumeráng-archívumokat is lehet majd hallani napközben. Nagyon örülök. Az már más kérdés, h az előbb említett műsoron már 5 éve még egy nagyon erőltetett mosolyt se tudok ejteni, mert már annyira unalmas.
 #16697  Szerző: Szelerailway

Úgy látszik a slágeres bértollnokok nem csak itt tevékenykednek keményen,ellepték már az index fórumot is.Az egyik legfelkapottabb médiatopic lett ott is.
 #16661  Szerző: Sokol404

Igazad van: nem is értem, mért' lepődtem meg, ;) hisz' már ismerem őket: :S
mindig ugyanaz megy, ki nem állom. Mit is várhattam volna tőlük?!

Igazán beküldhetnének ide egy belsős embert, aki válaszolgatna, de azzal még a zenei kínálat egy fosh marad...

Hajrá Sláger, csak így tovább! :|
  • 1
  • 137
  • 138
  • 139
  • 140
  • 141
  • 149