RADIOSITE Fórum

• Sláger Rádió

#18691  Szerző: mlaszlo

Nekem az összevisszaság nem tetszik a Slágerben, pl. egy ritkábban játszott gyorsabb számból átváltanak egy agyonjátszott lassú magyar számra. :S
Ez a zenei szerkesztés így nagyon furcsa.
 #18686  Szerző: LuciFerko

meg 4F club :yeah:
 #18685  Szerző: mg

:X.:
 #18684  Szerző: LuciFerko

2unlimited, red5, scooter, brooklyn bounce kéne :yeah: :yeah: :yeah:
 #18682  Szerző: fofla

Akkor nem csak én vettem észre ezeket az ismétléseket. Egyik éjszaka, a téli megfázásra hívták fel a figyelmet, így karácsony előtt. Kicsit érdekesnek véltem, hogy ilyet meg lehet tenni egy ilyen rádióban. Válság van? Ennyi erővel műsorvezető sem kellene.
István Dani is már annyira laza volt, hogy délben egy mondatban 3 bakija volt. Hallani lehetett, hogy fogalma sem volt, mit akar mondani. Ilyen műsorvezetők inkább a túrórudi gyárba menjenek dolgozni.

A zenékkel tényleg érdekes irányba indult el a Sláger. Hamarosan vmi igazi kis 90-es évek beli körhintás techno-val indul az igazán változatos órájuk. Bár inkább egy MC Hammer, minte egy Bikini vagy Edda, vagy Neoton.
 #18679  Szerző: Chriss

Szelerailway írta:"Úgy veszem észre, megint vmi gond van a hangminőséggel."

Igen,megint kritikán aluli!Sajna megint előjött a szokott hiba.

Nem csak a hangminőséggel van itt baj!
Számomra hetek óta érthetetlen, mit csinál a Sláger...
Azt hallani, hogy csomó zenét betettek végre a Zenonba, amiket szerkeszt is a szelektor szorgalmasan (mondjuk az MC Hammer - Can't Touch This büntet), de az már kiveri nálam a biztosítékot, hogy hallom délután ezt a Juhász Gergő gyereket, nem sokat gondolkozik a konfokon! Ha ugyanazok a zenék jönnek, ugyanolyan sorrendben, akkor még a hetekkel azelőtti konfokat is odamásolja, gondolom, valami archív könyvtárból! Így volt ez legutóbb 17.45-kor egy Anastacia "akkor és most" esetében is... rémülten vettem tudomásul, hogy az adásmenetből ctrl+c, ctrl+v-vel szerkesztenek és készítenek műsort...
(na meg ahogy saját magát beadja a közlekedési hírekben, helikopterről, ami csak 1 effekt... ez lenne a poén??? basszus...)

a végtelenségig amatőr, a hallgatót hülyének néző szánalmas fogás ez, abban bízva, hogy ki emlékszik már, mikor volt ez ugyanígy...

Ez a rádió Magyarország piacvezető kereskedelmi rádiója?

A Bumeráng el van fáradva, fele nem is élő és nincsenek is ott...
Napközben a zenék kb így jönnek:
Sinead O'Connor - Nothing compares to you
MC Hammer - Can't Touch This
és
Steppenwolf - Born to be wild

magyarok:
Edda összes behánysz már tőle zenéje
mindig ugyanaz a Balázsfecó
mindig ugyanaz a Demjénrózsi

Ez lenne az igazi változatosság, a szakmai high-tech, ami miatt a lakosság döntő többsége a legszívesebben ide kapcsol???

Hallgatom szombat reggel a Gaják Petrát, üresben beszél, minden második szót képtelen kimondani és olyan hangosan nyeli a nyálát, hogy hallatszik adásban! (nincs a mikrofonon zajkapu???) Ennek a műsornak a címe: Életmód magazin!!! Amikor ez tudatosult bennem, hangosan felröhögtem és elkapcsoltam... :yes:

Csak így tovább Sláger!
Nyerd meg újabb 10 évre a frekvenciát, hadd pusztuljon mentálisan a magyar! Lényeg a profit, bármi áron!
 #17340  Szerző: Szelerailway

"Úgy veszem észre, megint vmi gond van a hangminőséggel."

Igen,megint kritikán aluli!Sajna megint előjött a szokott hiba.
 #17337  Szerző: Attis

Úgy veszem észre, megint vmi gond van a hangminőséggel.
 #17178  Szerző: Johnny

mg írta:
Sakál írta:Honnan? :oops:
hiába no, nincs új a nap alatt

egyébként egyszer valahol végre a bizonygatás helyett, nem lehetne tényleg változatos zenét adni? :D
Ezt én komoly elismerésnek veszem, :boldog: annál is inkább mert Slágeren nőttem fel és nagyon tisztelem a profizmusukat.
 #17177  Szerző: LuciFerko

pár hete... de az Epernek régebbóta ez a szlogenje.
  • 1
  • 136
  • 137
  • 138
  • 139
  • 140
  • 149