Szelerailway írta:"Úgy veszem észre, megint vmi gond van a hangminőséggel."
Igen,megint kritikán aluli!Sajna megint előjött a szokott hiba.
Nem csak a hangminőséggel van itt baj!
Számomra hetek óta érthetetlen, mit csinál a Sláger...
Azt hallani, hogy csomó zenét betettek végre a Zenonba, amiket szerkeszt is a szelektor szorgalmasan (mondjuk az MC Hammer - Can't Touch This büntet), de az már kiveri nálam a biztosítékot, hogy hallom délután ezt a Juhász Gergő gyereket, nem sokat gondolkozik a konfokon! Ha ugyanazok a zenék jönnek, ugyanolyan sorrendben, akkor még a hetekkel azelőtti konfokat is odamásolja, gondolom, valami archív könyvtárból! Így volt ez legutóbb 17.45-kor egy Anastacia "akkor és most" esetében is... rémülten vettem tudomásul, hogy az adásmenetből ctrl+c, ctrl+v-vel szerkesztenek és készítenek műsort...
(na meg ahogy saját magát beadja a közlekedési hírekben, helikopterről, ami csak 1 effekt... ez lenne a poén??? basszus...)
a végtelenségig amatőr, a hallgatót hülyének néző szánalmas fogás ez, abban bízva, hogy ki emlékszik már, mikor volt ez ugyanígy...
Ez a rádió Magyarország piacvezető kereskedelmi rádiója?
A Bumeráng el van fáradva, fele nem is élő és nincsenek is ott...
Napközben a zenék kb így jönnek:
Sinead O'Connor - Nothing compares to you
MC Hammer - Can't Touch This
és
Steppenwolf - Born to be wild
magyarok:
Edda összes behánysz már tőle zenéje
mindig ugyanaz a Balázsfecó
mindig ugyanaz a Demjénrózsi
Ez lenne az igazi változatosság, a szakmai high-tech, ami miatt a lakosság döntő többsége a legszívesebben ide kapcsol???
Hallgatom szombat reggel a Gaják Petrát, üresben beszél, minden második szót képtelen kimondani és olyan hangosan nyeli a nyálát, hogy hallatszik adásban! (nincs a mikrofonon zajkapu???) Ennek a műsornak a címe: Életmód magazin!!! Amikor ez tudatosult bennem, hangosan felröhögtem és elkapcsoltam...
Csak így tovább Sláger!
Nyerd meg újabb 10 évre a frekvenciát, hadd pusztuljon mentálisan a magyar! Lényeg a profit, bármi áron!