RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#173761  Szerző: Tomi76

Azért az úgy megmosolyogtató, olvasgatva a facebookon a hallgatók hozzászólásait. Főleg a vidéki régiókban van ez igazán jelen, hogy a Rádió 1 és a Balázs név teljesen egybeforrt a köztudatban. Ha nem jó a zenei kínálat, a Balázst kérik, hogy intézkedjen. Hogy máshol is szóljon a Rádió 1, szintén a Balázs szerintük a kompetens személy. Mint amikor Balázs nevén futott a slágerlista. Mintha baromi sok köze lett volna hozzá. De ez a név jól cseng, eladható, ezzel vidéki "várakat lehet bevenni". Nagyon ki lett ez dolgozva, ez nem vitás. Ebben valóban nagyon profi a vezetés.
 #173735  Szerző: kukac

kukac írta:
noartist írta:Nem először veszem észre, most már érdekel: mi ez a megvágott Cake By The Ocean? Vagy nekem ugrik mindig pont ugyanakkor a stream (kizárt, legalább ötször hallottam már, ekkora véletlen nincs), vagy tényleg undorítóan meg van vágva? Konkrétan ugrik egyet előre, különösen feltűnő, hiányzik egy refrén, vagy nem is tudom pontosan.

Természetesen a reklámkitöltő időszakról van szó, 96.4 stream. Nagyon szomorú, ha ezt nem lehet ennél igényesebben kivitelezni, legközelebb igyekszem elcsípni és megmutatni is.
Nem csak az, hanem pl. a love runs out is, mégcsak az ütemet sem sikerült eltalálni..
Valszeg ez azért megy, mert nincs reklámjuk. Jobb lenne, ha ide szerkesztett zenék kerülnének...
 #173734  Szerző: kukac

noartist írta:Nem először veszem észre, most már érdekel: mi ez a megvágott Cake By The Ocean? Vagy nekem ugrik mindig pont ugyanakkor a stream (kizárt, legalább ötször hallottam már, ekkora véletlen nincs), vagy tényleg undorítóan meg van vágva? Konkrétan ugrik egyet előre, különösen feltűnő, hiányzik egy refrén, vagy nem is tudom pontosan.

Természetesen a reklámkitöltő időszakról van szó, 96.4 stream. Nagyon szomorú, ha ezt nem lehet ennél igényesebben kivitelezni, legközelebb igyekszem elcsípni és megmutatni is.
Nem csak az, hanem pl. a love runs out is, mégcsak az ütemet sem sikerült eltalálni..
 #173722  Szerző: noartist

Nem először veszem észre, most már érdekel: mi ez a megvágott Cake By The Ocean? Vagy nekem ugrik mindig pont ugyanakkor a stream (kizárt, legalább ötször hallottam már, ekkora véletlen nincs), vagy tényleg undorítóan meg van vágva? Konkrétan ugrik egyet előre, különösen feltűnő, hiányzik egy refrén, vagy nem is tudom pontosan.

#173688  Szerző: donder

M35-ösön járva valóban Rádió1 van már a hajdúnánási 93.3-on, azonban mintha más transmitter-ről/antennáról szólna. Eddig Debrecenben is szépen lehetett fogni autóval, de most csak Hajdúböszörmény után lett elérhető (M35), és nem egészen Polgár/Hejőkürtig szólt, utána AF a miskolcira.
Adásban megegyezett valamely másik közeli frekvenciáéval, de az 1-2 mp delay megvolt.
A miskolci 96.3 pedig változatlanul 2-3 számmal van lemaradva. Gondolom lehetett 1/2 pufferelési gond, és emiatt csúszott meg.
 #173675  Szerző: Tomi76

Bár jómagam nem hallottam, de egy facebook bejegyzés szerint ma reggel megint decemberi híreket sikerült betolni.
 #173674  Szerző: djlacee

Csak akkor más a PI, amikor helyi műsor van. Kronehitnél ezt óránként többször is alkalmazzák, reklámblokkok idején.
 #173667  Szerző: donder

djlacee írta:Jobb helyeken a helyi tartalmat úgy oldják meg, hogy addig más a PI kód, és csak azokon egyezik, amik ténylegesen ugyan azt a programot sugározzák.
Ezesetben a rádió nem azt hinné, hogy távolodik az adótól és áttérne egy másik adóra amin ugyanaz a PI? (Ha egyszerre menne a dolog akkor oké mert nincs mire áttérnie, de mi van ha...) :blush:
 #173663  Szerző: Kovi02

djlacee írta:Jobb helyeken a helyi tartalmat úgy oldják meg, hogy addig más a PI kód, és csak azokon egyezik, amik ténylegesen ugyan azt a programot sugározzák. Nálunk ezt úgy oldják meg, hogy mindig ugyan az a PI, és helyi műsornál mindenfélét hallhat az ember útközben :) úgy tűnik, az igényesség itt fogyott el... megjegyzem, a Rádió 1 tudomásom szerint legalább kétféle PI kódot használ országszerte, aminek köszönhetően néha akkor se megy a váltás, amikor kéne...
OFF:
Ozone FM-nél a 91,1-es szekszárdi adójuknak B465 volt a PI kódja,ami egyezett a pécsi Rádió 1-el,aminek a mohácsi 93,8-as frekije összeért a 91,1 O3-mal,így a szekszárdi Ozone-t hallgatva a rádió nem ugrott át a bajai 94,3-ra,de a pécsi Rádió 1-re igen sokszor . :D
ON:
A 87,9 Rádió 1 RDS adatai:(ha valakit érdekelne)
PS: RADIO_1_
RT: Radio 1 - Csak igazi mai slager megy! - Tel./SMS: 0620 3 111 111
AF: 104,0 96,4 94,3 93,8 91,1 90,6
PI: B317
-ezzel,ha jól gondolom,nincs szinkronban a pesti frekivel-
 #173662  Szerző: djlacee

Jobb helyeken a helyi tartalmat úgy oldják meg, hogy addig más a PI kód, és csak azokon egyezik, amik ténylegesen ugyan azt a programot sugározzák. Nálunk ezt úgy oldják meg, hogy mindig ugyan az a PI, és helyi műsornál mindenfélét hallhat az ember útközben :) úgy tűnik, az igényesség itt fogyott el... megjegyzem, a Rádió 1 tudomásom szerint legalább kétféle PI kódot használ országszerte, aminek köszönhetően néha akkor se megy a váltás, amikor kéne...
  • 1
  • 600
  • 601
  • 602
  • 603
  • 604
  • 1021