Mikkamakka írta:Az a legjobb amikor forog a Muzikus Anikó féle - miént a stop slágerek spot. Aztán 5 percen belül lemegy a StopSoros féle kormányhírdetés.Ha már ők lelkesen megállították korábban Brüsszelt, most Sorost, akkor a jövőben megállíthatnának pár igazi mai slágert is, és felvehetnék őket - a rotációba.
Végülis kinek mi jut....
Lehetne egy olyat, hogy írj spotot a rádió1-ről? Nekem a Rádió1 mindig ugyanaz a sláger megy nagyon tetszett!
Próbáltam valami logikát keresni korábban a zenei szerkesztésüket illetően, sőt, mintha kicsit nyitottak is volna. De most riadót fújtak, és ismét borzalmasan unalmas. Viccen kívül, a hétvégén játszottam olyat, hogy megtippeltem, mi mehet épp, ha megnyitom az alkalmazásukat. Nem egyszer találtam el. Ami ciki - nem rám nézve.
Nem hiszem el, hogy ez a csapat ennyire képes összesen. Biztonsági játékot játszanak, a rotációba is csak remegő kézzel tesznek be egy-egy már lassan kikopó slágert, amit rongyosra játszanak vagy egy évig folyamatosan, és ezek mellé még fikáznak is másokat, egyre gusztustalanabb módon, személyeskedve.
Erre az egészre pedig még büszkék is, gondolom.