RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#174140  Szerző: Pedro1984

Hajdúszoboszló 100.6 is elindult ma délután. :party:
 #174137  Szerző: noartist

Mikkamakka írta:Az a legjobb amikor forog a Muzikus Anikó féle - miént a stop slágerek spot. Aztán 5 percen belül lemegy a StopSoros féle kormányhírdetés.

Végülis kinek mi jut.... :D

Lehetne egy olyat, hogy írj spotot a rádió1-ről? Nekem a Rádió1 mindig ugyanaz a sláger megy nagyon tetszett! :D
Ha már ők lelkesen megállították korábban Brüsszelt, most Sorost, akkor a jövőben megállíthatnának pár igazi mai slágert is, és felvehetnék őket - a rotációba.

Próbáltam valami logikát keresni korábban a zenei szerkesztésüket illetően, sőt, mintha kicsit nyitottak is volna. De most riadót fújtak, és ismét borzalmasan unalmas. Viccen kívül, a hétvégén játszottam olyat, hogy megtippeltem, mi mehet épp, ha megnyitom az alkalmazásukat. Nem egyszer találtam el. Ami ciki - nem rám nézve.

Nem hiszem el, hogy ez a csapat ennyire képes összesen. Biztonsági játékot játszanak, a rotációba is csak remegő kézzel tesznek be egy-egy már lassan kikopó slágert, amit rongyosra játszanak vagy egy évig folyamatosan, és ezek mellé még fikáznak is másokat, egyre gusztustalanabb módon, személyeskedve.

Erre az egészre pedig még büszkék is, gondolom.
 #174136  Szerző: Mikkamakka

Az a legjobb amikor forog a Muzikus Anikó féle - miént a stop slágerek spot. Aztán 5 percen belül lemegy a StopSoros féle kormányhírdetés.

Végülis kinek mi jut.... :D

Lehetne egy olyat, hogy írj spotot a rádió1-ről? Nekem a Rádió1 mindig ugyanaz a sláger megy nagyon tetszett! :D
 #174133  Szerző: noartist

Nightman írta:Az antennám most nagyon nem R1 frekik felé áll,valaki fel tudná venni az új spotot? :)
Balázsék elköszönése után hallottam, majd emiatt vártam is délig, hátva valamelyik óra végén leadják ismét, de nem merik sűrűn nyomni.
 #174132  Szerző: Nightman

Az antennám most nagyon nem R1 frekik felé áll,valaki fel tudná venni az új spotot? :)
 #174127  Szerző: tomee

Tulajdonképpen nem is baj, hogy így van, mert ha egyszer már nem lesz hátszele ennek a rádiónak (mert lesz olyan) a legutóbbinál is messzebbre fog attól sodródni, hogy valaha éterben szólhasson. Lesz még egyszer Class FM meg Music a R1-ből is, ebben biztos vagyok.
 #174126  Szerző: noartist

Sikerült tovább alakítani azt az undorító spotot, és tűzni bele további személyeskedést - sőt, a Petőfis illetékes le is lett majmozva (!!!) egyenesen.

Nagy a mellény.
 #174120  Szerző: Tomi76

moby67 írta:Lehet hogy kevés az igazi sláger????????????
Amennyiből ők dolgoznak kevés.
 #174112  Szerző: moby67

mlaszlo írta:
Nightman írta: Azt meg hogy pár nap és már nem 30,hanem 100 ezret lehet nyerni óránként készpénzben,lehet csak én tartom egy rádiónál legalja szintnek,fizetünk,csak hallgass..szó szerint.. :D
A játék lehet valamennyire leköti a hallgatókat, de inkább valódi változatossággal kellene napközben megtartani a hallgatottságot. A korábbiakhoz képest ugyan változtak kicsit (amikor is egy kb. 2 órányi zenei lista pörgött körbe-körbe), de ez a mostani 3-4 órás is kevés. Most sem ritka, hogy ugyanaz a szám 10 és 16 óra között 2-3 alkalommal is lemegy. Így könnyen rá lehet unni a rádióra.
Pedig CSAK IGAZI MAI SLÁGER MEGY!
Lehet hogy kevés az igazi sláger????????????
 #174106  Szerző: kukac

mlaszlo írta:
Nightman írta: Azt meg hogy pár nap és már nem 30,hanem 100 ezret lehet nyerni óránként készpénzben,lehet csak én tartom egy rádiónál legalja szintnek,fizetünk,csak hallgass..szó szerint.. :D
A játék lehet valamennyire leköti a hallgatókat, de inkább valódi változatossággal kellene napközben megtartani a hallgatottságot. A korábbiakhoz képest ugyan változtak kicsit (amikor is egy kb. 2 órányi zenei lista pörgött körbe-körbe), de ez a mostani 3-4 órás is kevés. Most sem ritka, hogy ugyanaz a szám 10 és 16 óra között 2-3 alkalommal is lemegy. Így könnyen rá lehet unni a rádióra.
Amikor már hallgatottságot csak pénzért képes produkálni egy rádió, ott valami nem gömbölyű.
  • 1
  • 590
  • 591
  • 592
  • 593
  • 594
  • 1021