Ez igaz hajléktalanokat, meg aki büdös leszállítatnám. Igen BKV nem sokszor tisztítja az üléseket meg buszokat. Annál felújításnál biztos sok lenyúlás volt. Meg se lepődők, már ha ilyet hallok.
mlaszlo írta:Mauro írta: Nem szerintem az élmény miatt ennyi a jegy. Beázás kosz, csövesek. De legalább csövesek így nem szálnak fel. Ez az egy jó van benne. De ha lesznek, őrök a többi ajtónál ő nekik miért nem lehet jegyet-bérletet felmutatni?Akkor éppen azon az úton nem lesznek hajléktalanok a buszon, de mivel kiadják a járműveket más vonalakra is, ahol nincs ellenőrzés, ott ugyanúgy összekoszolhatják a buszokat. Én egyébként BKV-n már soha nem ülök le, akkor sem ha alig vannak a buszon, mert hajléktalanok nélkül is alapból retkesek a buszok. A villamosok tisztaság terén még rendben vannak, de ott meg a sínek állapota kritikán aluli. A kőrutat az új villamosok érkezése előtt újították fel, én nem tudom akkor hogy vehették át így a munkát, mert a kanyarokban nem szabályos az ív, hanem mintha több egyenes darabból lennének összerakva (pl. a 6-os amikor bekanyarodik a Karinthy Frigyes útra), ezért úgy rángatnak rajta ide-oda a villamosok, hogy ha valaki nem kapaszkodik erősen simán eleshet és ez már a felújítás óta így van.
Az őrös dolgot én sem igazán értem, ha már ott vannak nyugodtan ellenőrizhetnének ők is. Itt a Volánbusznál úgy oldják meg a sofőrök, hogy ha több utas van a megállóban (pl. 15 főnél több), akkor előbb megállnak a megálló végében, ott leszállnak az utasok, becsukják az ajtót, majd előregurulnak és akkor felszállhatnak az utasok az első ajtónál.