Petőfin amúgy elég friss zenék mennek, csak a magyar zenék arányát csökkenteni kell. Ja és színvonalas műsorok kellenének. De ezek közül egyik se fog megvalósulni.
Dani írta: ↑2018.06.03. 09:34+1nyikolaj írta: ↑2018.06.03. 06:57 Én másképp látom. Minden nagyvárosnak van helyi rádiója.. van ahol több, van ahol kevesebb. Nagyon jól tudjuk,hogy ezekben a helyi rádiókban vegyes a felhozatal. Legtöbb esetben hallható a 90-es ,2000-es és a ma zenéje. Sőt.. 80-as évekből is szólnak igényesebb zenék . Szerintem ezt az igényt betöltik és kielégítik. A mainstream zenékre ott a Petőfi, R1. A Music is fogható nagyon sok helyen.Én egyáltalán nem az Ed Sherant hiányolom, meg a hasonló mainstream zenéket! Én egy olyan rádiót hiányolok, amelyik a kétezres évek zenéit játszaná, azaz a 2000-től 2010-ig tartó időszak zenéit! Országos szinten ilyen rádió nincs ma Magyarországon, és ez baj! Igény szerintem lenne rá, és nem igazságos, hogy az idősebb korosztály igényeit maximálisan kielégitik, ellenben a 20-as 30-as korosztálynak meg netrádiókat kell bekapcsolnia ahhoz, hogy olyan zenéket hallgathasson, amilyeneket szeretne!
Kérdés: Miért gond az,hogy a Retro nosztalgikusabb rádió lesz? Igény van, és lesz rá!
Korábban írta valaki,és elégedetlenkedik sok olyan ember,akik azt se tudják mi a zene, hogy Óóóóóó miért nem egy tüc tüc, mainstream vagy dance rádió?
A zenei műveltségi alap tudjátok hol kezdődik? Megmondom: Beatles, Rollings stones, Elvis, Omega...
Én speciel szívesebben fogom hallgatni ezeket a zenéket mint a R1-es dj-k zenéit meg az Ed Sheran nyávogásokat!
A lényeg,hogy kell ez a rádió a palettára!
Dani írta:Igazad van!
Én egyáltalán nem az Ed Sherant hiányolom, meg a hasonló mainstream zenéket! Én egy olyan rádiót hiányolok, amelyik a kétezres évek zenéit játszaná, azaz a 2000-től 2010-ig tartó időszak zenéit! Országos szinten ilyen rádió nincs ma Magyarországon, és ez baj! Igény szerintem lenne rá, és nem igazságos, hogy az idősebb korosztály igényeit maximálisan kielégitik, ellenben a 20-as 30-as korosztálynak meg netrádiókat kell bekapcsolnia ahhoz, hogy olyan zenéket hallgathasson, amilyeneket szeretne!
nyikolaj írta: ↑2018.06.03. 06:57 Én másképp látom. Minden nagyvárosnak van helyi rádiója.. van ahol több, van ahol kevesebb. Nagyon jól tudjuk,hogy ezekben a helyi rádiókban vegyes a felhozatal. Legtöbb esetben hallható a 90-es ,2000-es és a ma zenéje. Sőt.. 80-as évekből is szólnak igényesebb zenék . Szerintem ezt az igényt betöltik és kielégítik. A mainstream zenékre ott a Petőfi, R1. A Music is fogható nagyon sok helyen.Én egyáltalán nem az Ed Sherant hiányolom, meg a hasonló mainstream zenéket! Én egy olyan rádiót hiányolok, amelyik a kétezres évek zenéit játszaná, azaz a 2000-től 2010-ig tartó időszak zenéit! Országos szinten ilyen rádió nincs ma Magyarországon, és ez baj! Igény szerintem lenne rá, és nem igazságos, hogy az idősebb korosztály igényeit maximálisan kielégitik, ellenben a 20-as 30-as korosztálynak meg netrádiókat kell bekapcsolnia ahhoz, hogy olyan zenéket hallgathasson, amilyeneket szeretne!
Kérdés: Miért gond az,hogy a Retro nosztalgikusabb rádió lesz? Igény van, és lesz rá!
Korábban írta valaki,és elégedetlenkedik sok olyan ember,akik azt se tudják mi a zene, hogy Óóóóóó miért nem egy tüc tüc, mainstream vagy dance rádió?
A zenei műveltségi alap tudjátok hol kezdődik? Megmondom: Beatles, Rollings stones, Elvis, Omega...
Én speciel szívesebben fogom hallgatni ezeket a zenéket mint a R1-es dj-k zenéit meg az Ed Sheran nyávogásokat!
A lényeg,hogy kell ez a rádió a palettára!