RADIOSITE Fórum

• Retro Rádió

#176859  Szerző: nyikolaj

De egyébként furcsa,hogy te nem kapsz(a listád alapján összeállított) zenét a rádióban.
 #176858  Szerző: nyikolaj

Jaj igen,igen.. Sarah Connor, Tatu és a jó öreg Tom Jones,Modjo,Safri duo stb.. a könyökömön jöttek ki..
De figyelj Dani.. ezek a zenék akkoriban mainstrem zenék voltak.És talán most írom le harmadjára,hogy én nap mint nap tudom hallgatni ezeket a zenéket a helyi rádióban! Nekem kvázi nem hiányoznak!
De köszönöm a bemásolt listát!
Egy másik topicban valamikor kifejtem a véleményemet még a zenei világról! ;)
 #176857  Szerző: asr27

Pasa írta: 2018.06.02. 18:58 Sajnos ez a 24.hu egy vicclap
De legalább ők nem hazudnak egyfolytában, megállás nélkül, mint a magyar idők, 888, lokál, ripost, prostisrácok, origo, hirado.hu, megyei hírlapok, stb..... ;)
 #176856  Szerző: asr27

frekivadasz írta: 2018.06.02. 16:08 Ó, persze, a te cikked alapján kapcsolták le, kedves újságíró. Az önfuttatás nagyon megy.
Esetleg végeztek a teszteléssel? Nem?
Szánalmas.
Ha a magyar idők, 888, ripost, lokál, origo, prostisrácok, és hasonló szennylapok írták volna, akkor is ez lenne a véleményed? :vomit:
 #176855  Szerző: Dani

nyikolaj írta: 2018.06.03. 14:08 Rég volt már 2000..de azért megpróbálom felidézni emlékezetből,hogy a Danubiuson milyen zenék is mentek..?
Venus-(Régi nyár), N sync, Backstreet boys , Kiwi(neked adom)Shakira,Madonna,Romantic,Zanzibár(szólj már),Jennifer Peage(Crash),Robbie Williams slágerek... Biztos,hogy volt más is, így 18 évet visszaemlékezve nekem se könnyű feladat, de a Danubiuson ezek voltak a főzenék!
Dani, nem tudom milyen zenékre gondolsz, de ha írnál példákat esetleg...
De sejtem mire gondolsz.. a 90-es dance korszakra, amit a Gold fm rádió képviselt.
Itt van egy rövidebb lista a 2000-es évek elejéről:Lasgo - Something<br />
Dee Dee - Forever<br />
Ian Van Dahl - Castles In The Sky<br />
Phil Fuldner - Miami Pop<br />
Sarah Connor - Let&#39;s Get Back To Bed<br />
Sterbinszky - Gates of Mind<br />
French Affair - Sexy<br />
Culture Beat - Mr Vain Recall<br />
t.A.T.u. - All The Things She Said (remix)<br />
Unique - Angyal<br />
Energy 52 - Caf&#233; del Mar<br />
ATB - Let U Go, Hold You, You&#39;re Not Alone, stb.<br />
Tiziano Ferro - Perdono (remix)<br />
Mauro Picotto - Komodo<br />
Gigi D&#39;agostino - The Riddle, L&#39;amour Tujour, stb.<br />
Safri Duo - Played-A-Live<br />
Goldtrix - (It&#39;s Love) Trippin&#39;<br />
Rui Da Silva ft. Cassandra - Touch Me<br />
PPK - Ressurection<br />
Prezioso ft. Marvin - Rock The Discothek<br />
Warp Brothers - Phatt Bass<br />
Shaggy - It Wasn&#39;t Me<br />
Phats and Small - Turn Around<br />
Barthezz - On The Move<br />
Choccolate Puma - I Wanna Be You<br />
Spiller - Groovejet (If This Ain&#39;t Love)<br />
Modjo - Lady<br />
M and S pres. The Girl Next Door - Salsoul Nuggets<br />
Paul van Dyk - We Are Alive<br />
Boris Dlugosch ft. Roisin Murphy - Never Enough (remix)<br />
Lenny Fontana - Pow Pow Pow<br />
Faithless - We Come 1<br />
Dido - Thank You<br />
Tom Jones - Sexbomb (remix)<br />
 #176854  Szerző: nyikolaj

Rég volt már 2000..de azért megpróbálom felidézni emlékezetből,hogy a Danubiuson milyen zenék is mentek..?
Venus-(Régi nyár), N sync, Backstreet boys , Kiwi(neked adom)Shakira,Madonna,Romantic,Zanzibár(szólj már),Jennifer Peage(Crash),Robbie Williams slágerek... Biztos,hogy volt más is, így 18 évet visszaemlékezve nekem se könnyű feladat, de a Danubiuson ezek voltak a főzenék!
Dani, nem tudom milyen zenékre gondolsz, de ha írnál példákat esetleg...
De sejtem mire gondolsz.. a 90-es dance korszakra, amit a Gold fm rádió képviselt.
 #176852  Szerző: Dani

nyikolaj írta: 2018.06.03. 13:50 Dani!
Igen, értelek tökéletesen,én is meghallgatom a 90-es 2000-es zenéket,hisz 33 éves leszek hanarosan, kvázi abba a korosztályba illek.
Én azt hangsúlyoztam korábbi írásommal,hogy pont ez az űr hiányzik a rádiózás palettán( 60,70,80)
Azt viszont furcsálom,hogy nem kapod meg a 90-es évek, 2000-es évek zenéit a rádióban. Nem tudom,hogy földrajzilag hol laksz, de ha én bekapcsolom a helyi rádiót,rádiókat 30 percen belül biztosan találkozok Lou Begával, Unisex-el,Ágnes Vanillával, Tnt-vel, Ámokfutóval,..de gyakran hallottam rotációban Dj Bobot, Pappa Beart,Pet Shop Boyst és még sorolhatnám hosszasan.(Tehát én mint hallgató megkapom ezt a réteget,korszakot is)
Pesten pedig a Sláger fm ahol lehet erre az igénye számítani!
- A másik pedig amit szintén korábban fejtettem ki. ..minden embernek aki érdeklődik a zene,rádiózás iránt kutya kötelessége ismerni a zenei világ mestereit,alapjait amit majd a Retro rádió szolgál. Emlékszem 15 évesen 2000-ben én Beatles dalokat,Rolling Stonest,Aerosmitht és Omegát dúdoltam.. És én most is ezeket a zenéket tartom többre, mint a 90-es évek végén, 2000-es évek elején tanyázó Brooklyn Bounce ,Bestiák és társaikat.
Amiket Például anno a Roxy rádió vagy a Danubius rádió játszott a kétezres években, azokat ma egyetlenegy magyar nyelvű analóg rádióban nem találom meg, hiába is keresném. Pedig mindenkinek az igényeit figyelembe kellene vennie azoknak (Bakai Mátyásék), akik magukat a rádiózás szakértőinek tartják.
 #176851  Szerző: nyikolaj

Dani!
Igen, értelek tökéletesen,én is meghallgatom a 90-es 2000-es zenéket,hisz 33 éves leszek hanarosan, kvázi abba a korosztályba illek.
Én azt hangsúlyoztam korábbi írásommal,hogy pont ez az űr hiányzik a rádiózás palettán( 60,70,80)
Azt viszont furcsálom,hogy nem kapod meg a 90-es évek, 2000-es évek zenéit a rádióban. Nem tudom,hogy földrajzilag hol laksz, de ha én bekapcsolom a helyi rádiót,rádiókat 30 percen belül biztosan találkozok Lou Begával, Unisex-el,Ágnes Vanillával, Tnt-vel, Ámokfutóval,..de gyakran hallottam rotációban Dj Bobot, Pappa Beart,Pet Shop Boyst és még sorolhatnám hosszasan.(Tehát én mint hallgató megkapom ezt a réteget,korszakot is)
Pesten pedig a Sláger fm ahol lehet erre az igénye számítani!
- A másik pedig amit szintén korábban fejtettem ki. ..minden embernek aki érdeklődik a zene,rádiózás iránt kutya kötelessége ismerni a zenei világ mestereit,alapjait amit majd a Retro rádió szolgál. Emlékszem 15 évesen 2000-ben én Beatles dalokat,Rolling Stonest,Aerosmitht és Omegát dúdoltam.. És én most is ezeket a zenéket tartom többre, mint a 90-es évek végén, 2000-es évek elején tanyázó Brooklyn Bounce ,Bestiák és társaikat.
 #176849  Szerző: Robca87

Ha elhagynák a 60-70-es évek zenéit, de mondjuk csak a 70-es évektől kezdve játszanák a dalokat megfejelve a 90-es évek és netán az új évezred első évtizedének a zenéivel, akkor egész kis jó rádiót lehetne összehozni.
A 70-es évekből az ABBA ugrik be elsőre, de nyilván van még pár dal ami 2018-ban is rádióbarát.
A 80-as évek és 90-es évek zenéi az egykori Danubius és a mai Sláger FM kínálatával egyezne meg.
31 éves vagyok és a 90-es évek zenéin nőttem fel és az új évezred dalain kamaszodtam illetve lettem nagykorú így vevő volnék az efajta zenékre.
A Class után nekem éles váltás volt az Rádió 1 abban tekintetben, hogy 30-40 zenében kimerült a kínálat.
Balázsék miatt hallgatják leginkább annyian a Rádió 1-t és komolyan esne a hallgatottság, ha eljönnének onnan.
Hepi Endre és Hudák Anita még nem olyan kaliberek, akikkel el lehet adni egy országos kereskedelmi rádió reggeli műsorát. Ha Balázsék nem is, de Bochkor még mindig jöhetne, már ha elég húzónév még 2018-ban.
Kérdések még vannak bőven, de én abban bízok, hogy ha már Retro lesz, akkor egy kicsit elmennek a Sláger FM és a Danubius irányába.
 #176846  Szerző: Pihe

Ahogy régen a Petőfin a kívánság reggel vagy a Sztár Fm-en Dr Boross hasonló pörgős vidám zenés reggeli műsort is össze lehetne hozni,nem mindenki kíváncsi korán reggel a sok ès felesleges beszélgetős műsorokra.
  • 1
  • 184
  • 185
  • 186
  • 187
  • 188
  • 212