Mar unalmas tudom, de ha ennyire gyenge minden ado, mi ertelme az egesznek..? Adoteljesitmenynoveles, tobb frekvencia stb.

Nem fikazni akarom, de lakott teruleten kivul (belul foleg Bekescsaba) serceg, cicceg. Class FM jobban szolt.

kovlaj122 írta:A rádiónak kell jelezni a vételi problémát, ő kérhet NMHH vizsálatot, hogy a műsorszórásért felelős partnere (azaz az Antenna Hungária) teljesíti-e a vállaltakat...Gyurii írta: ↑2018.06.15. 04:50 Itt valami gebasz van.szolj az Antenna Hungáriának, az adók náluk vannak, a vételi problémák megoldása az ő dolguk.
101,6 Bekescsaban emeleten...
kovlaj122 írta:Belehallgattam éjjel, belehallgattam most, nekem ennyi elég is volt belőlük, már most unalmas az egész. Ezzel a rétegstílussal 1-2 év alatt mindenki meg fogja únni.+1
LuciFerko írta: ↑2018.06.15. 08:17 https://index.hu/kultur/media/2018/06/1 ... ro_radiot/Inkább fogalmazzuk úgy hogy a céget vásárolták meg így a "védjegyet" is.Amúgy meg ha bizonyítható hogy a elnevezés régióta használatban van(lásd nyíregyháza),az vissza is üthet....
Veszett fejsze nyele, mert Nyíregyházán már sok éve megvolt a név, Vajnáék csak megvásárolták a védjegyet.