RADIOSITE Fórum

• Retro Rádió

#177571  Szerző: TechY01

tisztelettudo írta: 2018.06.15. 21:02 Légyszi jelezzétek a vételi hibákat az AH-nak és a Retro Rádiónak is emailben! Biztos vagyok benne, hogy lesz még javulás, de küldjétek el nekik az észrevételeiteket, főleg azt, ha a Class FM vagy valami tesztadás erősebb volt, mint most a Retro. Sokat segítene.
Retronak reggel jelezni fogom! :D
 #177570  Szerző: tisztelettudo

Légyszi jelezzétek a vételi hibákat az AH-nak és a Retro Rádiónak is emailben! Biztos vagyok benne, hogy lesz még javulás, de küldjétek el nekik az észrevételeiteket, főleg azt, ha a Class FM vagy valami tesztadás erősebb volt, mint most a Retro. Sokat segítene.
 #177568  Szerző: TechY01

Nightman írta: 2018.06.15. 20:36 Megértem azokat akik a gyengélkedő frekik miatt háborodnak fel.
Szerintem jogos.
Mikor kb egy hete ment a Teszt,akkor itt Abonyban jött Pest,Kabhegy,Pécs,Tokaj,Komádi.
Most,csak Pest,Kékes,és a most bekapcsolt Szentes.
Kab-hegy,Komádi,Tokaj,Pécs,nyomokban sem..
Van itt valami gebasz az tuti..
Megjegyzem,akkor sem volt tropó,és most sincs,még mielőtt valaki írná..
nálam 101.6 jön nyomokban, 101.1 103.3 nem jön. pedig fogtam a tesztnél. ugyanez. :)
 #177567  Szerző: Nightman

Megértem azokat akik a gyengélkedő frekik miatt háborodnak fel.
Szerintem jogos.
Mikor kb egy hete ment a Teszt,akkor itt Abonyban jött Pest,Kabhegy,Pécs,Tokaj,Komádi.
Most,csak Pest,Kékes,és a most bekapcsolt Szentes.
Kab-hegy,Komádi,Tokaj,Pécs,nyomokban sem..
Van itt valami gebasz az tuti..
Megjegyzem,akkor sem volt tropó,és most sincs,még mielőtt valaki írná..
 #177564  Szerző: Gr3g0ry

lali87 írta: 2018.06.15. 19:43 Tényleg nem b*szogatásból
Tokaj 103.5 MHz
Kékes 104.7 MHz
Kicsit ingerült voltam mert az első alkalommal mikor feltöltöttem mind a kettőt, az egyikre kb 7, a másikra 3 számnál beriasztott a youtube Content-ID-ja(egy darabig privát is lett a videó).
Amelyiknél 7 dalt ismert fel, ott volt köztük egy olyan, ami miatt legalább 100-150 országban tiltva lett a videó.
 #177563  Szerző: lali87

Tényleg nem b*szogatásból
Tokaj 103.5 MHz
Kékes 104.7 MHz
 #177557  Szerző: frekivadasz

Gerecse se lett éppen combos, és az RDS szint is mintha alacsony lenne. Kab-hegy valamivel gyengébb, mégis jóval határozottabban lejön az RDS információ.

A vétel helye Esztergom - Aranyhegy, 4 emeletes lakóépület tetején H polárban elhelyezett félhullámú hurok-kördipól, SDRplay RSP1A vevő, a Széchenyi-hegytől rendesen árnyékban, a Gerecsére viszont optikai rálátással készült:

Kép

Érdekes, hogy a függőleges antennával is pontosan ugyanekkora jelszintet produkál Gerecse.

A Retro vételére itt egyértelműen továbbra is a 103.3MHz a befutó.
 #177556  Szerző: zenefalo

Visszaemlékezve a 99.5-ön tisztábban szólt a Retro, az országos frekin tompább,szürkébb, ezek szerint adásprocit váltottak.
  • 1
  • 147
  • 148
  • 149
  • 150
  • 151
  • 213