djlacee írta:Nekem valahogy az egész Retro Rádióról az a véleményem, hogy nem való egy országos frekvenciacsomagra. Valahogy olyan gagyinak tűnik az egész, ez a borzalmas arculat, a zene sem egy országos rádióba való szerintem, vagy legalábbis nem az "egyetlen országos kereskedelmi rádióba". A Class FM-nél ezt a gagyiságot nem éreztem már az elején sem, a Neo az mondjuk ilyen volt, de kikupálódott. Kicsit olyan, mintha a Retro Rádió egy gyártósoron készült volna, ehhez képest még a Radio 88.6 is tele van élettel... A weboldal is olyan, amilyet egy helyi/budapesti rádiónak tudnél elképzelni, nem országosnak.
Én azt tartom valószínűnek, hogy ki lett adva a feladat, hogy kell egy ilyet is csinálni, és le lett gyártva Fly-ék által ugyanúgy a kézikönyv szerint, ahogy anno Roxy meg a Rádió1 is. Én nem kicsit naiv módon abban reménykedem, hogy idővel kikupálódik, mint a Sláger, bár ez meg ugye a másik térfél, és vannak kétségeim, mert ez 2 év alatt a R1-gyel sem történt meg. És ezt az állításomat vastagon kiemelném, mert pont ez az egyik legnagyobb baj a Fly-féle rádiókkal, hogy baromi profin le vannak gyártva a nagykönyv szerint, de amint intuitív módon kellene dolgokat fejleszteni benne, meghal a tudomány, és az egész egy repetatív maszlaggá válik, kimagyarázva azzal, hogy ez szakmailag így helyes.