Jol erzekelem, hogy a 96,7 Komadi Petofi mintha normalisabban szolna déli iranyba??
Joe, dB mutat valamit...?
Joe, dB mutat valamit...?

Dani írta:+1
Meg az egy kicsit sok, hogy este 19 órától 21 óráig csak magyar zenék szólnak... Azt azért igazán nem kellene, elég elkapcsolós dolog...
Promenád írta: ↑2018.07.17. 22:45 [...] akárhányszor a munkahelyemen az éjszakás műszakban megszólal a Petőfi simán eltudnék rajta aludni ha lehetne.Ez az említett Chris Rea dal tényleg eléggé altató...![]()
Dani írta: ↑2018.07.17. 20:52Én meg azt tapasztalom, hogy akárhányszor a munkahelyemen az éjszakás műszakban megszólal a Petőfi simán eltudnék rajta aludni ha lehetne.moby67 írta: ↑2018.07.17. 04:47Meg az egy kicsit sok, hogy este 19 órától 21 óráig csak magyar zenék szólnak... Azt azért igazán nem kellene, elég elkapcsolós dolog...Tomi76 írta: ↑2018.07.09. 11:34 Abszolút nem szándékos felmérésem újabb eredményeként megállapítottam, hogy lehet itt Retro rádió, terjedhet itt a Rádió 1, de a legtöbb helyen ahol járok az országban a Petőfi rádiót hallom. Legutóbb a kecskeméti strandon is Iller Bálint és az "Eszembe jutottál" szólt a hangfalakból, nem kis meglepetésemre, hiszen Kecskemét a Gong hazája. De hallottam már Szilvásváradon egy étteremben is a Petőfit szólni. Itt Gyálon, a hentes, zöldséges, villanyszerelési szaküzlet is ezt hallgatja. De még a soroksári Auchanban is ezt hallgathatom miközben a sorok között sétálok a családdal és vásárolgatok. Pedig ez utóbbi helyek és települések bővelkednek rádiókban, lásd Music FM, Rádió 1, Sláger FM, Retro Rádió. Szóval akárhogyan is, de a Petőfi a mai Danubius rádió.Nekem is ez a tapasztalatom, a zenével nincs is gond. De a silány, monoton műsorvezetés nálam nagyon le húzza.![]()
moby67 írta: ↑2018.07.17. 04:47Meg az egy kicsit sok, hogy este 19 órától 21 óráig csak magyar zenék szólnak... Azt azért igazán nem kellene, elég elkapcsolós dolog...Tomi76 írta: ↑2018.07.09. 11:34 Abszolút nem szándékos felmérésem újabb eredményeként megállapítottam, hogy lehet itt Retro rádió, terjedhet itt a Rádió 1, de a legtöbb helyen ahol járok az országban a Petőfi rádiót hallom. Legutóbb a kecskeméti strandon is Iller Bálint és az "Eszembe jutottál" szólt a hangfalakból, nem kis meglepetésemre, hiszen Kecskemét a Gong hazája. De hallottam már Szilvásváradon egy étteremben is a Petőfit szólni. Itt Gyálon, a hentes, zöldséges, villanyszerelési szaküzlet is ezt hallgatja. De még a soroksári Auchanban is ezt hallgathatom miközben a sorok között sétálok a családdal és vásárolgatok. Pedig ez utóbbi helyek és települések bővelkednek rádiókban, lásd Music FM, Rádió 1, Sláger FM, Retro Rádió. Szóval akárhogyan is, de a Petőfi a mai Danubius rádió.Nekem is ez a tapasztalatom, a zenével nincs is gond. De a silány, monoton műsorvezetés nálam nagyon le húzza.![]()