RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#178902  Szerző: joe

Gyurii írta:Jol erzekelem, hogy a 96,7 Komadi Petofi mintha normalisabban szolna déli iranyba??

Joe, dB mutat valamit...? :roll:
Ez nem jelent semmit, majd du. 2 óra felé nézd meg...csak a légkör erősíti fel a vételt...
Sony tuner ezt mutatja (nem műszer pontosság)...
89,9 MHz 43dB
96,7 MHz 45dB
101,6 MHz 52dB
103,0 MHz 54dB
105,1 MHz 52dB
 #178900  Szerző: Gyurii

Jol erzekelem, hogy a 96,7 Komadi Petofi mintha normalisabban szolna déli iranyba??

Joe, dB mutat valamit...? :roll:
 #178738  Szerző: Milu

Nem tudja esetleg valaki, hogy mi történik olyankor a stúdióban, amikor a felkonferálást követően nem indul el a zene, és pár másodpercnyi néma csend után egy szignál kíséretében elindul a tartalék playlist? Volt olyan hét, hogy két egymást követő napon is szinte percre pontosan ugyanakkor játszódott le ez a mutatvány a Minek nevezzelek? közben, csak másodszor már hamarabb helyre tudták állítani a rendet. Az előbb megint megtörtént a Napi 10-es alatt: Günther felkonferálta az "Otthon bárhol" című dalt, de nem indult el, jött a csend, majd a szignál és a tartalék playlist, ami egyébként minden alkalommal változatlan:

1. Alle Farben – Please Tell Rosie (ft. Younotus)
2. Justin Bieber & BloodPop - Friends
 #178569  Szerző: moby67

Sajnos a magyar, de nem magyarul éneklő előadók nem számítanak a magyar zenei kvótába!
Közszolgálat része az előadókra vonatkozó hírek, érdekességek közlése is.
Nem csak az hogy szerettek e takarítani, mi a kedvenc kajátok?
 #178567  Szerző: Gr3g0ry

nyikolaj írta: 2018.07.18. 12:33 Na jó..de a rádió neve PETŐFI rádió! Elvárás,hogy legalább több legyen a magyar zene!
Mondjuk úgy hogy a közszolgálat része.
 #178565  Szerző: nyikolaj

Na jó..de a rádió neve PETŐFI rádió! Elvárás,hogy legalább több legyen a magyar zene!
 #178559  Szerző: moby67

Dani írta:
Meg az egy kicsit sok, hogy este 19 órától 21 óráig csak magyar zenék szólnak... Azt azért igazán nem kellene, elég elkapcsolós dolog...
+1
vasárnap 19-24 között.
A túlzás fogalma is kimerítve.
 #178553  Szerző: kondalyuk

Az utóbbi időben egyre több '90-es és korai 2000-es klasszikust fedezek fel a dalok között, ami valóban hajaz a Danubiusra. Az előbb Chris Rea - Looking for the Summer ment, ez a dalválasztás azért meglepett.
Promenád írta: 2018.07.17. 22:45 [...] akárhányszor a munkahelyemen az éjszakás műszakban megszólal a Petőfi simán eltudnék rajta aludni ha lehetne. ^^
Ez az említett Chris Rea dal tényleg eléggé altató... :D
 #178548  Szerző: Promenád

Dani írta: 2018.07.17. 20:52
moby67 írta: 2018.07.17. 04:47
Tomi76 írta: 2018.07.09. 11:34 Abszolút nem szándékos felmérésem újabb eredményeként megállapítottam, hogy lehet itt Retro rádió, terjedhet itt a Rádió 1, de a legtöbb helyen ahol járok az országban a Petőfi rádiót hallom. Legutóbb a kecskeméti strandon is Iller Bálint és az "Eszembe jutottál" szólt a hangfalakból, nem kis meglepetésemre, hiszen Kecskemét a Gong hazája. De hallottam már Szilvásváradon egy étteremben is a Petőfit szólni. Itt Gyálon, a hentes, zöldséges, villanyszerelési szaküzlet is ezt hallgatja. De még a soroksári Auchanban is ezt hallgathatom miközben a sorok között sétálok a családdal és vásárolgatok. Pedig ez utóbbi helyek és települések bővelkednek rádiókban, lásd Music FM, Rádió 1, Sláger FM, Retro Rádió. Szóval akárhogyan is, de a Petőfi a mai Danubius rádió.
Nekem is ez a tapasztalatom, a zenével nincs is gond. De a silány, monoton műsorvezetés nálam nagyon le húzza. :punch:
Meg az egy kicsit sok, hogy este 19 órától 21 óráig csak magyar zenék szólnak... Azt azért igazán nem kellene, elég elkapcsolós dolog...
Én meg azt tapasztalom, hogy akárhányszor a munkahelyemen az éjszakás műszakban megszólal a Petőfi simán eltudnék rajta aludni ha lehetne. ^^
 #178541  Szerző: Dani

moby67 írta: 2018.07.17. 04:47
Tomi76 írta: 2018.07.09. 11:34 Abszolút nem szándékos felmérésem újabb eredményeként megállapítottam, hogy lehet itt Retro rádió, terjedhet itt a Rádió 1, de a legtöbb helyen ahol járok az országban a Petőfi rádiót hallom. Legutóbb a kecskeméti strandon is Iller Bálint és az "Eszembe jutottál" szólt a hangfalakból, nem kis meglepetésemre, hiszen Kecskemét a Gong hazája. De hallottam már Szilvásváradon egy étteremben is a Petőfit szólni. Itt Gyálon, a hentes, zöldséges, villanyszerelési szaküzlet is ezt hallgatja. De még a soroksári Auchanban is ezt hallgathatom miközben a sorok között sétálok a családdal és vásárolgatok. Pedig ez utóbbi helyek és települések bővelkednek rádiókban, lásd Music FM, Rádió 1, Sláger FM, Retro Rádió. Szóval akárhogyan is, de a Petőfi a mai Danubius rádió.
Nekem is ez a tapasztalatom, a zenével nincs is gond. De a silány, monoton műsorvezetés nálam nagyon le húzza. :punch:
  • 1
  • 253
  • 254
  • 255
  • 256
  • 257
  • 625