RADIOSITE Fórum

• Retro Rádió

#178870  Szerző: Marcii

Poptarisznya a Retró Rádióban!Most volt a spot!
 #178733  Szerző: djlacee

joe írta: 2018.07.26. 22:09
djlacee írta:Tatán a 100.0 MHz-es frekin 4-es térerőnél (az 5-ből) nem jött le az RDS, ráadásul pont mikor hallgattam, egyszer ki is kapcsolt az adó
Gerecse nem volt viharfelhőben? - itt vagyok a Mátrában, 1 hét alatt több alkalom is volt, hogy a kékesi adó 15-20s-ra leállt...gyűjthette a villámokat az adótorony...hatalmas vihar volt a leállás idején a hegyen :)
Csodálatos napsütéses idő volt
 #178728  Szerző: Marcii

Itt Őrbottyánban a 100-at az istenért se tudom semmilyen eszközzel befogni,még magasabb helyeken se.
 #178724  Szerző: joe

djlacee írta:Tatán a 100.0 MHz-es frekin 4-es térerőnél (az 5-ből) nem jött le az RDS, ráadásul pont mikor hallgattam, egyszer ki is kapcsolt az adó
Gerecse nem volt viharfelhőben? - itt vagyok a Mátrában, 1 hét alatt több alkalom is volt, hogy a kékesi adó 15-20s-ra leállt...gyűjthette a villámokat az adótorony...hatalmas vihar volt a leállás idején a hegyen :)
 #178712  Szerző: LuciFerko

100.0 mintha erősebb lett volna Sárbogárdnál kicsapta a Koronát. (ma 16:30 fele)
 #178708  Szerző: Marcii

djlacee írta: 2018.07.26. 19:14 Tatán a 100.0 MHz-es frekin 4-es térerőnél (az 5-ből) nem jött le az RDS, ráadásul pont mikor hallgattam, egyszer ki is kapcsolt az adó
Esetleg nem lehet,hogy adókarbantartás van?
 #178706  Szerző: djlacee

Tatán a 100.0 MHz-es frekin 4-es térerőnél (az 5-ből) nem jött le az RDS, ráadásul pont mikor hallgattam, egyszer ki is kapcsolt az adó
 #178693  Szerző: Gyurii

Volt szerencsém, (csak hogy én is így kezdjem) tegnap megjárni a 47-es főúton a Békéscsaba - Szeged távot.

Hazafele megunva a pendrive-ot, és átkapcsolva a Radio 88-ról, mondom letesztelem az új "országos" rádiót.

Szegeden ahol álltam több helyen, ott a 94,9 fogható volt. Elindulva Hódmezővásárhely felé átvittem manuálisan 95,7-re a tunert.. :D Szépen RDS TP szólt. (Azért azt tegyük hozzá, hogy nem mentem be se Hmvhelyre, sem Orosházára, csak elkerülő, végig 47-es tapasztalat jó, szelektív tunerrel.)

Majd mikor Orosháza menti elkerülőn haladtam elkezdett sisteregni. Majd Orosháza-Csorvás közötti szakaszon semmi... El is nyomtam R1-re... :punch:

Összegzés: Nagyon nem országos ez... Több adó, esetleg érzékelhetőbb power ráférne mindenhol.
 #178670  Szerző: bandras

Ma volt szerencsém hajnali 4-kor kelni. Hát ez a hunglish kiejtéssel és monoton hangon ledarált negyedórás hírblokk egyszerűen "csodálatos". Most komolyan ennek mi értelme? Értem én, hogy van ez az két évtizedes hagyomány a rádiós pályázatoknál, hogy valami baromság bevállalásáért adnak plusz pontot. Viszont ha már ennyire ragaszkodnak ehhez, akkor nem lehet olyan extra kötelezettséget kitalálni, aminek van valami értelme is?
 #178636  Szerző: Gr3g0ry

nyikolaj írta: 2018.07.19. 09:01 Jelenleg 2 db országos zenei rádióról lehet beszélni,,és ők versenyezhetnek! (Retro,és Petőfi)
Lehet hogy "versenyeznek" de azért van némi különbség:az egyik közszolgálati jellegű a másik meg piaci.
De ahogy nézzük a kettő formátuma, célközönsége is különbözik.
Szóval annyira "versenynek" nem mondanám....
  • 1
  • 124
  • 125
  • 126
  • 127
  • 128
  • 212