Hát én azt hittem hogy olyan Popptarisznya lesz mint online vagy annak idején a Petőfin de már én is tudom hogy nem.
Elég érdekes is lett volna egyébként bár ha azt nézzük akkor a poptarisznya.hun is régi zenék mentke általában de a műsorban attól adták az újakat. Szerintem a retro is elbírta volna az alatt a pár óra alatt nem tudom kettőtől meddig lesz a műsor.
A Popptarisznyában mindíg azt szerettem hogy ottt mindenféle zene volt hallható ilyen is olyan is sok olyan előadót is hallottam zenéket, amiket más rádiókon alig vagy egyáltalán nem játszottak. Kíváncsian várom azért bele fogok hallgatni az új tarisznyába kíváncsi leszek milyen lesz nekem olyan érzésem van hogy kb ilyen sztárfmes adásra lehet számítani hisz B tóth ott is dolgozott annó ott volt a Retrotarisznya műsora is meg a Gongon is hallható volt emlékszem mindíg hétfőnként volt hallható ebben akét rádióban sztáron vol tpénteken is mondjuk. valamelyik biztos felvett adás volt mondjuk.
Végére még annyit hogy a poptarisznya.hun nem vol thírek meg ilyenek se reklám de itt ez elkerülhetetlen lesz szerintem így nem csak zene lesz 3 órán keresztül és az újdonságok és régi sikerek szlogent is elfelejthetik. Meg arra leszek kíváncsi még hogy ugyan úgy cintula és Kautszky lesznek majd benne a hangok.