RADIOSITE Fórum

• Retro Rádió

#182041  Szerző: Gyurii

Amugy itt miota OLDIES a PTY? Anno mintha POP M-re emlekeztem vna... Lehet Class FM tudata kavar be nalam. :blush:
 #181927  Szerző: Robca87

Egyre érdekesebb ez a Top 1001, elnézve a listát, bőven akad 90 utáni dal is benne. De ma 18 előtt lement a Sakáltanya zenéje, ami 2000-es, de volt itt Texas ės Blue dal is az ezredforduló környékéről.
 #181925  Szerző: Sakál

Marcii írta: 2019.02.20. 07:11 Hogyan lehet ezt a rádió tartósan hallgatni?Minden buszsofőr ezt hallgatja,és alig tudom elképzelni hogy ez nekik jó,én alig várom hogy leszálhassak.
Én is rápróbáltam már többször, és félóra volt a maximum, amíg azt nem mondtam, hogy ezzel nem kínzom magam tovább. Ez főleg azért érdekes, mert a Sláger rádiót tudtam hallgatni annak idején (persze nem az volt a favorit, alapvetően a modern disco zenét szeretem), és akkor még fiatalabb is voltam.
 #181920  Szerző: zenefalo

Úgy tűnik, megint állítottak a hangzáson. Szerintem, nincs hallása, aki ezt beállította, fájóan sok a magas, torzít, megfájdul tőle az ember feje. De nekem mindegy, pár percnél tovább sosem hallgatom.
 #181910  Szerző: DRoland

Marcii írta: 2019.02.20. 07:11 Hogyan lehet ezt a rádió tartósan hallgatni?Minden buszsofőr ezt hallgatja,és alig tudom elképzelni hogy ez nekik jó,én alig várom hogy leszálhassak.
Én is szoktam tartósan hallgatni és most a top1001 miatt sok olyan zene is lement, ami eddig nem és még messze a vége.
Ha sokan hallgatják, olyan rossz nem lehet :-)
Ízlések és pofonok
 #181906  Szerző: Glenn

Szerintem meg az lehet, hogy te ehhez túl fiatal vagy... :shock:
 #181904  Szerző: tomee

Marcii írta:Hogyan lehet ezt a rádió tartósan hallgatni?Minden buszsofőr ezt hallgatja,és alig tudom elképzelni hogy ez nekik jó,én alig várom hogy leszálhassak.
Szerintem az lehet, hogy a legtöbben igazából nem rákoncentrálva hallgatják, hanem csak duruzsol valami a háttérben, mert amúgy napi szinten mostanra tényleg rohadt monotonná vált. A Slágeren legalább vannak olyan napok, mikor tök más zenéket szerkesztenek be.
 #181901  Szerző: Marcii

Hogyan lehet ezt a rádió tartósan hallgatni?Minden buszsofőr ezt hallgatja,és alig tudom elképzelni hogy ez nekik jó,én alig várom hogy leszálhassak.
 #181813  Szerző: DRoland

Glenn írta: 2019.02.17. 13:56
DRoland írta: 2019.02.17. 12:55A nyugati részeken meg még Gerecse is fogható.
Meg a keleti részen Győr a 101,4-en.
Az még nekem is jön (távolság 137km, Börzsöny által árnyékolva), ez a műhelyemben lévő rádió, csak erős a szlovák zavarás a 101.5MHz-ről.
https://www.youtube.com/watch?v=Rw0jWPLbol8
  • 1
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • 212