Amugy itt miota OLDIES a PTY? Anno mintha POP M-re emlekeztem vna... Lehet Class FM tudata kavar be nalam. 

Marcii írta: ↑2019.02.20. 07:11 Hogyan lehet ezt a rádió tartósan hallgatni?Minden buszsofőr ezt hallgatja,és alig tudom elképzelni hogy ez nekik jó,én alig várom hogy leszálhassak.Én is rápróbáltam már többször, és félóra volt a maximum, amíg azt nem mondtam, hogy ezzel nem kínzom magam tovább. Ez főleg azért érdekes, mert a Sláger rádiót tudtam hallgatni annak idején (persze nem az volt a favorit, alapvetően a modern disco zenét szeretem), és akkor még fiatalabb is voltam.
Marcii írta: ↑2019.02.20. 07:11 Hogyan lehet ezt a rádió tartósan hallgatni?Minden buszsofőr ezt hallgatja,és alig tudom elképzelni hogy ez nekik jó,én alig várom hogy leszálhassak.Én is szoktam tartósan hallgatni és most a top1001 miatt sok olyan zene is lement, ami eddig nem és még messze a vége.
Marcii írta: ↑2019.02.20. 07:11 Hogyan lehet ezt a rádió tartósan hallgatni?Minden buszsofőr ezt hallgatja,és alig tudom elképzelni hogy ez nekik jó,én alig várom hogy leszálhassak.Szerintem meg az lehet, hogy te ehhez túl fiatal vagy...
Marcii írta:Hogyan lehet ezt a rádió tartósan hallgatni?Minden buszsofőr ezt hallgatja,és alig tudom elképzelni hogy ez nekik jó,én alig várom hogy leszálhassak.Szerintem az lehet, hogy a legtöbben igazából nem rákoncentrálva hallgatják, hanem csak duruzsol valami a háttérben, mert amúgy napi szinten mostanra tényleg rohadt monotonná vált. A Slágeren legalább vannak olyan napok, mikor tök más zenéket szerkesztenek be.
Glenn írta: ↑2019.02.17. 13:56Az még nekem is jön (távolság 137km, Börzsöny által árnyékolva), ez a műhelyemben lévő rádió, csak erős a szlovák zavarás a 101.5MHz-ről.DRoland írta: ↑2019.02.17. 12:55A nyugati részeken meg még Gerecse is fogható.Meg a keleti részen Győr a 101,4-en.