Eddig a a helyi műsorvezetés 10 és dél között volt (Legalábbis a Baranyai frekiken). Viszont most írjátok, hogy megállapodott szinte minden freki abban, hogy dél és 14 óra között lesz. De én ezt most elég furának tartom.. 10-kor befejezik Balázsék, majd bejelentkezik Györke Ati, aztán ő átadja a szót a helyieknek, aztán a helyiek 2-kor vissza adják a szót Atinak? Vagy most ezt rosszul képzelem el?
Eddig szerintem ez a 10 és dél között jó megoldás volt..
adam1400 írta: ↑2019.05.28. 09:42 A Médiatanács csütörtöki bejelentése értelmében heti szokásos ülésén elfogadta a Budapest 96,4 MHz frekvencián a főváros térségében sugárzó Rádió 1 központi adásával hálózatba kapcsolódó dunaföldvári,velencei,dunaújvárosi,békéscsabai,székesfehérvári,kiskunfélegyházi,kiskunhalasi,gyöngyösi,hatvani,kaposvári,komlói,mohácsi,pécsi,villányi,debreceni,soproni,zalaegerszegi,szegedi,szombathelyi, nyíregyházi Rádió 1 szolgáltatóinak kérelmét, hogy a hálózatba kapcsolódó médiaszolgáltatások a napi 4 óra 40 perces saját műsoridő eloszlását módosítsák.Na ez érdekes. A múltkori bejegyzésben szereplő 19 freki helyi tartalmainak 12-14 közé helyezési kérelme alapján én arra gondoltam, hogy a helyi frekik fele 10-12 között, másik fele meg 12-14 között fogja a helyi tartalmat sugározni. De ezek szerint nem, hanem egységesen mindegyiket átrakták. Ennek egyébként mi értelme van hogy mindegyiket átrakják?
Június 1-jétől a szerződésmódosításokat követően a helyi tartalmakat 12 és 14 óra között teszik közzé a Rádió 1 tagjai.