Adam írta: ↑2019.06.06. 20:06
Glenn írta: ↑2019.06.06. 17:37
Adam írta: ↑2019.06.06. 17:10
Ebben az esetben nincs lehetőség hiánypótlásra?
Ha lenne, akkor felszólították volna őket rá. Akkor idén nyáron kaszálhat a Part FM? Bár majdnem ugyanoda csorog a lé...
Hat azért nem egészen ugyanoda csorog. Ha ugyanoda menne, akkor szerintem a Part FM-et hálózatba leptettek volna már Radio1-el. Nekem valahogy úgy tűnik, hogy a Februári eset óta valami megtört, már nem megy olyan könnyen a frekik megszerzése. Azelőtt ilyen eset elképzelhetetlen volt, hogy indult két Radio1 el hálózatba kapcsolodni szándékozó cég, és mindkettőt kigolyózzák valami vélt vagy valós hulyeséggel.
Lefedettség tekintetében a 105,7 egyebkent egymagában többet ér, mint a part FM ket frekije együttvéve.
Ugye az utolsó mondatod irónia akarna lenni?

Mert ellenkező esetben bődületes butaságot írtál.
A 105,7 egy elég félre sikerült freki, a HR2 (105,8) rendesen redukálja a vételkörzetet. A 98,9 (ex-Rise) sokkal jobb lenne, de az sem lenne elég a Balaton 100%-os lefedésére. A Part Fm balatoni lefedettsége 100%-os, ezen felül tökéletesen szól pl. Marcaliban, Tabon, Lengyeltótiban. (Az északi parton nem teszteltem.)
5 után központi műsor megy.
Kaposváron tuti nem. 5-kor egész héten lement egy 8 (!) perces hírek, utána egy zene, aztán Kovács Ákos egy megszólalással, ezután még egy zene, aztán újra ugyanaz a 8 perces hírek..... És aztán ugyanez mégegyszer. 30-35 perc alatt ugyanaz a hírblokk 3X-

A biztonság kedvéért hétfő óta ugyanaz. Már fejből tudom, mikor lesz ingyenes mammográfiás vizsgálat.