RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#183691  Szerző: ksimiglai

Nos,most épp a Balcsin vagyunk és jelentem, nem hallgatható a kaposvári freki a déli parton. ;) (Az északin a domborzat miatt lehet,hogy jön, de arról nem tudok nyilatkozni...) Siófokon néha gyengén, de szól a veszprémi és fehérvári freki. Persze menet közben hallgathatatlan. Fonyódtól nyugatra jó a keszthelyi. A kettő között a 7-esen szar.

Az M7-esen Balatonlellétől a völgyhídig sztem kijelenthető,hogy nem fogható.
 #183690  Szerző: Adam

Tomikaaa írta: 2019.06.10. 22:07 Ezt az új kaposvári frekit sikerült vennem a Balaton északnyugati partján. A 71-es úton Vonyarcvashegy és Balatonederics között simán fogható, valószínűleg jobban, mint a keszthelyi (ami sokkal közelebb van, de valószínűleg árnyékolt). Ederics után teljesen meghal. Szigligeten és környékén meg főleg a nagykanizsai jön.
Akkor siman meglehet, hogy az M7-esen Fonyódtol Szemesig ahol a 99,4 és a 90,6 gyenge, ott hallgatható lesz.
 #183681  Szerző: Sakál

Adam írta: 2019.06.08. 23:37
Attis írta: 2019.06.08. 21:39
5 után központi műsor megy.
Kaposváron tuti nem. 5-kor egész héten lement egy 8 (!) perces hírek, utána egy zene, aztán Kovács Ákos egy megszólalással, ezután még egy zene, aztán újra ugyanaz a 8 perces hírek..... És aztán ugyanez mégegyszer. 30-35 perc alatt ugyanaz a hírblokk 3X- :lool: A biztonság kedvéért hétfő óta ugyanaz. Már fejből tudom, mikor lesz ingyenes mammográfiás vizsgálat. :lool:
Az 5 órát Nem tudom ki írta, De valószínűleg elírás mert 5:00 és 6:00 között reggel mindenhol helyi adás megy. Pontosabban 5:55-ig, az utolsó zene 6 óra előtt már a központi adásbol megy.
Azt hittem délután 5ről beszélünk... :chinese:
 #183675  Szerző: shadoe

Disco's Hit VI. 11. Jól hallom, hogy a kamu-amerikai slágerlistájukon egy órán és listán belül kétszer játszották a "Just Got Paid"-et? Nem elég, hogy másfél évek számokat adnak el mostani Billboard listás slágerekként, most már többször is lemegy ugyanaz a szám a slágerlista különböző helyein. Ide vezet a szerkesztési hülyeség, a nemfigyelés, a totális igénytelenség és alkalmatlanság.
 #183672  Szerző: Glenn

Tomikaaa írta: 2019.06.10. 22:07 Ezt az új kaposvári frekit sikerült vennem a Balaton északnyugati partján.
Mint előbb írtam, Hévízen is jött, aztán végig Balatonszentgyörgyig fogtam, helyenként tisztán.
 #183662  Szerző: Tomikaaa

Ezt az új kaposvári frekit sikerült vennem a Balaton északnyugati partján. A 71-es úton Vonyarcvashegy és Balatonederics között simán fogható, valószínűleg jobban, mint a keszthelyi (ami sokkal közelebb van, de valószínűleg árnyékolt). Ederics után teljesen meghal. Szigligeten és környékén meg főleg a nagykanizsai jön.
 #183660  Szerző: Stalker95

Attis írta: 2019.06.09. 21:49
bandika írta: 2019.06.09. 07:50 A kaposvári frekivel kapcsolatban van valakinek tapasztalata,hogy autóban melyik irányba meddig szól el?
Északi irányban tapasztalataim szerint Andocs és Lengyeltóti a vége. De addig nem rossz.
Délre nem nehéz megjósolni: a 67-esen Bőszénfa, a 66-oson Gödre.
Szerintem még Andocsnál sokkal tovább elszól,mert a Fehérvári Luciferko azt írta hogy amikor még csak csendet sugároztak rdsel Fehérváron tudta fogni a kocsiból. :D
 #183659  Szerző: asr27

Persze! Még csak az kéne, hogy ez az igénytelen hulladék kerüljön a 89.5-re!
 #183658  Szerző: Adam

Nem a 96,4-et kellene tuningolni, hanem megpályázni a 89,5-ot. 😀 Ha egyszer kiírják.
Akkor 70-km-es körzetben nem lenne szükség helyi frekikre, azok meg mehetnének hálózatba a Best FM-el 😀
 #183654  Szerző: mihalylovics

ksimiglai írta: 2019.06.08. 20:37 És a 96.4-nél is valóban jobb lenne az agglomerációban a Széchenyi-hegy,csak oda tudtommal a kecskeméti adó miatt nem lehet feltenni...

A Sas hegyet meg lehetne próbálni,az M1-esen sokkal szebben szól a KLUB és a Jazzy is,mint a 96.4 és a többi freki a Citadelláról, csak hát a Sas megy Buda belső kerületeiben rosszabb...
Ez így van, de tudtommal nem a kecskeméti Gong, hanem a 96.3-as párkányi SRO 1 miatt nem lehet feltenni a Szecskára.
  • 1
  • 481
  • 482
  • 483
  • 484
  • 485
  • 1042