RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#186682  Szerző: Milu

Értem én, hogy közszolgálati rádióként a Petőfi köteles a koronavírus elleni védekezés fontosságának terjesztéséből kivenni a részét, de muszáj ezt ennyire túltolni? Óránként koronavírus dal, a dalok között a csapból folyó társadalmi üzenetek szólnak vagy egy magyar előadó üzeni meg ugyanezeket, a műsorvezetők sem képesek másról beszélni, aztán óránként a hírekben sem megy más...
:megusta:
 #186667  Szerző: kondalyuk

homerhamm írta: 2020.03.30. 12:24 A Celeste - Stop This Flamet krumplihámozóval vették fel? Borzalmas minőségben szólt.
Szerintem csak elnyomtak valamit, mert a dal eleje normálisan szólt.
 #186666  Szerző: homerhamm

A Celeste - Stop This Flamet krumplihámozóval vették fel? Borzalmas minőségben szólt.
 #186570  Szerző: homerhamm

shadoe írta: 2020.03.08. 18:32
homerhamm írta: 2020.03.07. 21:34 Mióta megváltozott a műsorrend, több lett az "új" szám... mitörtént Petőfi Rádió??
Én is hasonlót tapasztalok. Főleg a szerkesztett műsorokban javult a helyzet (Petőfi Top 15, Top 40). Sőt, olyannyira nagy a pörgés, hogy sok korábban felkapott számot ki is iktattak. Pl. "Up all night" (Khalid), "Shameless" (Camila Cabello), "Dynamite" (Westlife), "Only human" (Jonas Brothers), "Sun is shining" (Lost Frequencies) stb. már elérhetetlenek (sajnos).
Annyival egészíteném ki,hogy a Sun is shining rotacióba van, tegnap éjjel is lement, a Westlife - Dynamite meg a földkerekség legnagyobb slágere, mindenhol ez megy, a Petőfinél meg nem megy első helyezettként, mint a Streets Of You. Nahát.. :D
 #186568  Szerző: shadoe

homerhamm írta: 2020.03.07. 21:34 Mióta megváltozott a műsorrend, több lett az "új" szám... mitörtént Petőfi Rádió??
Én is hasonlót tapasztalok. Főleg a szerkesztett műsorokban javult a helyzet (Petőfi Top 15, Top 40). Sőt, olyannyira nagy a pörgés, hogy sok korábban felkapott számot ki is iktattak. Pl. "Up all night" (Khalid), "Shameless" (Camila Cabello), "Dynamite" (Westlife), "Only human" (Jonas Brothers), "Sun is shining" (Lost Frequencies) stb. már elérhetetlenek (sajnos).
 #186567  Szerző: homerhamm

Mióta megváltozott a műsorrend, több lett az "új" szám... mitörtént Petőfi Rádió??
 #186457  Szerző: fdm019

PM2FHN írta:https://g7.hu/kozelet/20200211/kozel-sz ... -kozmedia/

“ A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) épp most zárt le egy olyan közbeszerzést, amivel „közszolgálati médiaszolgáltatók tartalomszolgáltatását támogató médiafogyasztás-kutatásokat” rendelt meg kevés híján 94 millió forintért.

(...)

A kiírás szerint a nyertesnek végeznie kell

- zenei ízléstesztet legalább 300 embert megkérdezve

- telefonos adatfelvételen alapuló zenei tesztet és

- a rádiók imázsát felmérő kutatást is.”
Rájuk fér, csak tegyék meg normálisan.
 #186454  Szerző: PM2FHN

https://g7.hu/kozelet/20200211/kozel-sz ... -kozmedia/

“ A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) épp most zárt le egy olyan közbeszerzést, amivel „közszolgálati médiaszolgáltatók tartalomszolgáltatását támogató médiafogyasztás-kutatásokat” rendelt meg kevés híján 94 millió forintért.

(...)

A kiírás szerint a nyertesnek végeznie kell

- zenei ízléstesztet legalább 300 embert megkérdezve

- telefonos adatfelvételen alapuló zenei tesztet és

- a rádiók imázsát felmérő kutatást is.”
 #186379  Szerző: Gyurii

Ma kocsikáztam a megyében (Békés), és megerősítem, hogy a Petőfi még annyira sem hallgatható, mint pár éve/hónapja... :ninja:

Viszont a "legolcsóbb" módszerrel 103,0 - 96,7 (Kossuth-Petőfi) Komádi cserével orvosolható lenne a lefedettségi "gond a megye területein, és javarészt a megyeszékhelyen is. A környékbeli Kossuth relék megoldanák a 96.7 által keltett "foltokat". Így hallgatható lenne a Petőfi, és a Kossuth is változatlanul.
 #186367  Szerző: moby67

Az illetékes nertársakat soha nem érdekelte, hogy a "nagyon zene" eltörlésére volt-van e igény.
Ez van, így jó, ezt kel hallgatni. :sealed:
Gyurii írta:NMHH, vagy Antenna Hungaria mikor fogja megvizsgalni, hogy ez a radio milyen minosegben foghato bizonyos helyeken? :S

Bekescsaban 96.7 befoghatatlan kategoria, es a 98.8 is mar hasonlo szinten mozog... Anno jobb volt, legalabb olyan jelszinten jott, mint a 100.4 Kossuth legalabb... :| :punch:
Szerintem SOHA.
  • 1
  • 221
  • 222
  • 223
  • 224
  • 225
  • 625