A Rádió Q esetében igazatok van, már kopik a memóriám.
Még annyit tennék hozzá, hogy az első stúdiójukat (ami egy látványstúdió volt kirakatban a József Nádor téren) még meg is rongálták. Egyik éjjel téglával betörték az ablakot. Valóban súlyos viták voltak a rádió körül.
Még annyit tennék hozzá, hogy az első stúdiójukat (ami egy látványstúdió volt kirakatban a József Nádor téren) még meg is rongálták. Egyik éjjel téglával betörték az ablakot. Valóban súlyos viták voltak a rádió körül.
potyi írta: ↑2020.04.21. 23:06Sokkal egyszerűbb és gyorsabb lenne, kevesebb bürokráciát igényelne, több bevételhez jutna az állam és jobban járna a rádió is, ha kiírná az NMHH a 89.5-öt vagy a 95.3-at, és el tudnák vinni. Azt az évi pártízmilliós többletköltséget pedig középtávon vígan behozná a jelentősen nagyobb potenciális és valós hallgatottság, illetve ehhez kapcsolódóan a nagyobb reklámbevétel.Ez így van. Nem is értem, mire várnak a pályáztatással. Pedig én tavaly tutira vettem, hogy a Music FM-et a Rádió 1 miatt golyózták ki, hogy átadják a frekit. Nem így lett.
Az igazat, csakis az igazat, a színtiszta igazat mondom, Isten engem úgy segéljen!