A 95,8 zalaegerszegi adón is megy már az éppen játszott zene Cim kiírás RDS Text-Ben. Nemtudom mennyire lett általános, de Eddig csak a pestin és a Fehérváriin tapasztaltam ezt.
Volvos írta: ↑2020.05.24. 19:37Nyilván a 10 óra utáni idősávra gondolt. Egyébként félóránként, nem negyedóránként, úgyhogy én is kíváncsi lennék, hogy te mit hallgatsz.zenefalo írta: ↑2020.05.24. 12:42 Nekem az inkább a kicsit fájó, mint anno a Music Fm-en is, hogy a hétvégi műsorok, néhány kivétellel, totál konzervek, alig van bent valaki, friss információk még a hírekben is alig voltak (jó itt nincs hírek, de a music-on volt). Persze, kell a hétvégi pihenő az ottaniaknak is, de meg lehetne oldani valahogy, hogy élő műsorvezetés legyen, legalább napközben.Nincs hírek??? Te mit hallgatsz??? Sajnos a reggeli órákban negyedóránként van, amivel a legnagyobb gond az hogy egész nap UGYANAZ!
zenefalo írta: ↑2020.05.24. 12:42 Nekem az inkább a kicsit fájó, mint anno a Music Fm-en is, hogy a hétvégi műsorok, néhány kivétellel, totál konzervek, alig van bent valaki, friss információk még a hírekben is alig voltak (jó itt nincs hírek, de a music-on volt). Persze, kell a hétvégi pihenő az ottaniaknak is, de meg lehetne oldani valahogy, hogy élő műsorvezetés legyen, legalább napközben.Nincs hírek??? Te mit hallgatsz??? Sajnos a reggeli órákban negyedóránként van, amivel a legnagyobb gond az hogy egész nap UGYANAZ!
zenefalo írta: ↑2020.05.24. 12:42 Nekem az inkább a kicsit fájó, mint anno a Music Fm-en is, hogy a hétvégi műsorok, néhány kivétellel, totál konzervek, alig van bent valaki, friss információk még a hírekben is alig voltak (jó itt nincs hírek, de a music-on volt). Persze, kell a hétvégi pihenő az ottaniaknak is, de meg lehetne oldani valahogy, hogy élő műsorvezetés legyen, legalább napközben.Elvileg a szombat 8-10 (Balazsek extra) és a vasárnap 9-12 (Top50 ismétlése) kivételével rendes műsorvezetés megy egész hétvégén.
DickJonson írta: ↑2020.05.21. 17:24 A TOP50-es listat hulyesegnek tartom egy TOP40-es radioban, amikor 0-24 ezeket rotaljak. Helyette valoban uj dalokat bemutato musor kene, amire mondjuk mobil appon keresztul, vagy a weboldalon szavazhat a hallgato. Ami bejott a nepnek es sokan szavaztak meg, azt szepen lassan beforgathatjak rotacioba (nem heavybe nyilvan), onnan meg latni fogjak, hogy szelesebb korben hogyan teljesit a dal es van e ertelme bent hagyni, vagy kiemelten rotalni. Ezzel felig megkonnyitve a zenei tesztelest. No meg kivansagmusorban is el lehet rejteni egy-ket ilyen szamot es siman felkonferalhatnak ugy, hogy "valaki kerte" mondjuk.Szerintem nem ez a baj a Top50 műsorral. Ilyen már anno a Radio DJ-n is volt, és ugyanígy 3 órába besuritve, hogy 25-30 zene lett teljesen leadva, a többi csak megmutatva.
Ábel14 írta: ↑2020.05.20. 23:06 A változás valóban pozitív és emellett lassú is. Eddig nagyon kiszámítható volt a playlist, ez szerencsére lassan de biztosan változik. Nem rosszak azok a zenék sem, melyek bekerültek, DE: Ez a TRU Concept remix nemigen illik a RÁDIÓ 1 zenei stílusába. Szerintem az ilyesmi zenékkel nem kéne a jövőben túltolni a rádiót. Jó volna, ha az elmúlt 10 évből sokkal több zenét beraknának. Elsőként azokat, amelyek meghatározták a 2010-12-es évek Dance stílusát, s melyek akkor piacvezetővé tették a rádiót. Persze, haladni kell a korral, de szerintem egy nap lemehetne ezekből 3-4 simán. Aztán sokkal több bejöhetne az OZONE FM és a MUSIC FM 2013-15-ös éveiből is. Majd 2016-tól is visszatehetnének sok zenét, amit a RÁDIÓ 1 eddig játszott.Én még tovább mennék az elmúlt 10évnél, 2004-2006-ig is, ezek mellett amit írtál.![]()
Ábel14 írta: ↑2020.05.20. 23:06 Nem rosszak azok a zenék sem, melyek bekerültek, DE: Ez a TRU Concept remix nemigen illik a RÁDIÓ 1 zenei stílusába...Nem illik? Az eredeti nem, pedig az forgott igen sokszor es elkapcsolasi faktor volt a szamomra. Szeretem a dalt, csak a radio arculataba nem illik. ez a TRU Concept se nagyon ide valo, de ha mar ezt az Armin szamot kene jatszani, akkor egyertelmuen a TRU Concept Remixet jatszanam. Ennyi erovel Willcox - Over dala se illik ide, pedig porgosebb, mint a Blah Tru Concept, meg akkor az esti mix musort is visszabb kene fogni.